USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зловили порушника, який без дозволу рубав сосни

7 Вересня 2012 13:09
Молодика, який без дозволу рубав сосни, затримали правоохоронці. Своїми діями, мовляв, він задав державі шкоди на більш як 5 тисяч гривень.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.


Так, співробітники відділу дільничних інспекторів міліції Любешівського райвідділу міліції затримали чоловіка, який самовільно рубав дерева.

Ним виявився 24-річний місцевий мешканець. Молодик без дозволу зрубав дві сосни, чим завдав державі матеріальних збитків на 5230 гривень. Триває перевірка.

Правоохоронці вкотре нагадують: відповідно до статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення, незаконна порубка і пошкодження дерев і чагарників; знищення або пошкодження лісових культур, сіянців або саджанців у лісових розсадниках і на плантаціях, а також молодняку природного походження і самосіву на площах, призначених під лісовідновлення, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Nicolas Показати IP 7 Вересня 2012 20:22
Описаний тут штраф (від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) - всього 85-170грн. Інша справа, що КРІМ штрафу, в таких випадках передбачено "відшкодування збитків, завданих природі" - і це тягне дійсно на тисячі (залежить від віку дерева, товщини, місцезростання і т.д.)
Слид Показати IP 8 Вересня 2012 20:40
А те що рубають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus