USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Змагання з ММА «Кубок Світязю»: показали, як «гартується сталь»

18 Серпня 2020 22:57
У Луцьку відбулося відкрите тренування бійців місцевої команди перед участю у змаганнях зі змішаних єдиноборств «Кубок Світязю». Участь у нових змаганнях, які започатковують цього року, візьмуть волиняни й спортсмени з різних куточків України.

Сьогодні, 18 серпня, впродовж двох годин представники луцької команди відпрацьовували ударну та борцівську техніки. У змаганнях «Кубок Світязю» братимуть участь 10 лучан.

Нагадаємо, що організатори турніру - Волинський регіональний Клуб бойових мистецтв «PRIDE» за підтримки Шацької районної ради та районної державної адміністрації. Генеральний партнер турніру - Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Нині уже стало відомо, що відбудеться 6 професійних поєдинків, будуть ї аматорські бої.

«Сьогодні ми завершуємо підготовку до професійного турніру з ММА. Змагання будуть видовищні, бо всі хлопці заряджені на перемогу й багато хто скучив за змаганнями. Більше того, наші спортсмени будуть виступати на своїй землі, вони відчувають певну відповідальність перед земляками.
До речі, це будуть перші змагання, до цього в тому районі нічого подібного не було. Взагалі, ідея започаткування турніру народилася давно, адже ми маємо таке неймовірно гарне озеро Світязь, яке має потужний туристичний потенціал. Тепер через спорт ми розкажемо всій Україні про наш Світязь, а згодом і міжнародній спортивній спільноті. зверну увагу на те, що на території Шацького району дуже мало працює спортивних секцій, а зі змішаних єдиноборств взагалі немає. Ці змагання дадуть новий поштовх для цього спорту і ми зможемо відшукати нові таланти серед дітей та молоді», - пояснює головний організатор турніру «Кубок Світязю», тренер команди з Луцька зі змішаних єдиноборств, керівник клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков.

Та додає, що мали намір провести змагання 11 липня, адже цього дня у селі Світязь відзначають день села.
«На жаль пандемія коронавірусу внесла свої правки, тоді не було змоги провести змагання, але зараз ми маємо усі юридичні дозволи й тому змагання таки проведемо, хоча із запізненням. Втім, я думаю буде не гірше, бо це вихідні, буде багато людей, а ми створимо свято спорту. Бо, крім поєдинків, будуть і музичні виступи місцевих колективів», - анонсував Олександр Кулаков.
Він каже, що вже підтвердили участь у змаганнях Спортсмени з Любомля, Ковеля, Старої Вижівки. Окрім волинян, будуть бійці з Дніпропетровської, Вінницької, Київської, Рівненської, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Утім, на цьому зупинятися не будуть.

«Цього року ми запланували провести змагання всеукраїнського рівня і далі щороку їх розвивати. Нам буде стимул рости. Пригадую, як в Луцькому замку започаткували змагання, то потім нам вдалося залучити на них крутих бійців з-за кордону, навіть було таке, що приїджали спортсмени із восьми держав», - говорить організатор змагань.

Серед тих, хто сьогодні тренувався - Ілля Сломінський. Він налаштований тільки на перемогу.

«Я зовсім не хвилююся перед змаганнями, бо знаю, що можу, що напрацював. Щодо мого суперника, то ще не знаю, хто це буде. У мене сильна сторона - борцівська техніка, але сьогодні я більше акцентував роботу на ударній. Тому для суперника матиму пару секретиків.
До речі, цього року у мене це будуть перші змагання, чекаю їх з величезним нетерпінням! Для прикладу, щоб ви зрозуміли, що торік, станом на серпень, у мене за плечима було вже близько 20 змагань. Звісно, що цей карантин дає про себе знати, але я не думаю, що сильно багато втратив, бо багато часу тренувався самостійно: постійно підтримував фізформу, виходив на пробіжки, займався на турніку, брусах, вдома робив відтискання та качав прес. Втім, боротьби та ударної техніки таки не вистачало», - ділиться переживаннями спортсмен.

До слова, турнір «Кубок Світязю» проходитиме під егідою Професійної Ліги ММА «PROFC-Ukraine».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Показати IP 19 Серпня 2020 09:56
тримаєм кулаки!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus