USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку змагаються професійні бійці ММА з п’яти країн світу

9 Лютого 2019 21:45
У фінальних та рейтингових поєдинках ІV Міжнародного турніру з козацького двобою «PRIDE-2019», які відбуваються в Луцьку 9 лютого, зійшлися найкращі бійці з Білорусі, Азербайджану, Туреччини, Литви та України.

Міжнародні змагання з ММА проходять в Арт-кафе «Стоп-Кадр».

Організатор спортивного дійства, голова Волинської федерації козацького двобою та президент клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков розповідає, що сьогодні - перший день четвертого міжнародного турніру за правилами MMA «PRIDE-2019».

«Уже відбулись попередні поєдинки серед учасників вікових груп спортсменів з 16-18-ти, 20-ти років та понад 21 рік. А зараз розпочинається вечірня програма фіналів та рейтингових поєдинків серед учасників вказаних вікових груп. Загалом учасників турніру понад 300, а у старших вікових групах змагається 100 спортсменів», - розповідає Кулаков.

За словами представника Білорусі Петра Качаловського, рівень змагань дуже хороший.

«Я представляю місто Брест і клуб «Бусідо». Спортом займаюся десь з 11 класу, він, так би, мовити, йде зі мною по життю. Виступаю в основному із рукопашноого бою, з ушу саньда.

Я кандидат в майстри спорту по ушу саньда, переможець міжнародного турніру з ушу саньда, призер чемпіонату Білорусі з рукопашного бою. На міжнародному турнірі з ушу неодноразово зустрічався в сутичках із українськими спортсменами, також на чемпіонаті області з рукопашного бою. Українці складають нам хорошу конкуренцію, дуже часто перемагають», - каже Петро Качаловський.

Спортсмен додає, що в Луцьку вперше, та вже встиг полюбити місто, воно дуже затишне та комфортне.

Азербайджан на сьогоднішніх змагання представляє два професійних бійці - Фархад Пуладов і Ельчин Гусейнов.

«Ми представляємо команду Федерації сават і шаолінь бойових мистецтв. Сьогодні у нас будуть виступати 2 професійних бійці - Фархад Пуладов і Ельчин Гусейнов. До Луцька ми вже приїздимо вп'яте. Всюди нас приваблює гостинність людей а уважність, а також ми давно товаришуємо з тренером, головою Волинської федерації козацького двобою Олександром Кулаковим. Я вважаю, що обмін досвідом та партнерство робить цей спорт потужним ремеслом, тому щороку я запрошую луцьку команду до себе в Баку на збори. Для мене спорт - це дружба», - каже тренер Федерації сават і шаолінь бойових мистецтв Рухі Гусейнов.

Для спортсмена з Луцька Дениса Борзенка такі поєдинки дають змогу самовдосконалюватись, прагнути до кращого та заявити про себе. Хлопець каже, що спортом займається з дитинства.

«Спорт – це не лише цілодобові тренування, а й мистецтво заявити про себе, показати, з якого ти тіста», - наголошує юнак.

І поки бої тривають, лучани та гості міста мають змогу насолодитися професійними та рейтинговими поєдинками ММА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правда Показати IP 10 Лютого 2019 10:44
Воїни країну захищають, а то платні товкачі пик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus