USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зміни до держбюджету потрібно ухвалювати вже, – Василь Байцим

10 Липня 2008 17:46
10 липня під час особистого прийому економічний заступник голови Волинської обласної держадміністрації Василь Байцим розповів про власне бачення важливості ухвалення Верховною Радою змін до бюджету, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Байцима, у випадку ухвалення цих змін Волинь отримає від держави додатково щонайменше 20 мільйонів гривень, які підуть на фінансування різних сфер життя області: розвиток малих міст, газифікацію населених пунктів, ремонт комунальних доріг (8 мільйонів), виплату громадянам заощаджень колишнього Ощадбанку СРСР, підготовку до Євро-2012 і будівництво пов’язаних із цим соціальних об’єктів та інше.
 
Крім того, у рамках програми підготовки до Євро-2012 480 мільйонів надійдуть на реконструкцію головних автотранспортних магістралей Волині: доріг Устилуг – Луцьк – Рівне та Ягодин – Ковель – Київ.
 
Заступник волинського губернатора вважає, що «народні депутати не мають морального права зараз їхати відпочивати». Він зазначив, що у цьому питанні солідаризується з позицією Президента Україні. На думку пана Байцима, у вересні ці зміни можуть виявитися просто не потрібними, оскільки у випадку неповного освоєння виділених бюджетних коштів чиновники будуть змушені нести відповідальність.
 
«Я переконаний, що нам треба зробити внутрішні інвестиції», – охарактеризував Василь Байцим важливість негайного прийняття проекту змін до бюджету країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus