USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Змінювати нинішню владу потрібно лише після перемоги у війні, - Лук’яненко

31 Липня 2015 17:57
Нова революція в Україні під час збройної агресії Росії буде лише на руку останнім, а тому змінювати владу потрібно тільки після перемоги над агресором. В той же час можна вести боротьбу проти окремих осіб та політиків, які діють на шкоду українській нації. Політик переконаний, що таким чином можна поступово очищувати владу, і «не грати на руку ворогу».

Про це відомий український дисидент, громадський діяч, політик, автор Акту про Незалежність України Левко Лук’яненко заявив під час гутірки на фестивалі «Бандерштат».

Початок активних дій Правого сектору в ході Революції гідності став для Росії можливістю розв’язати громадянську війну в Україні. Проте, коли план провалився, Путін вирішив діяти активно – анексував Крим та здійснив збройне вторгнення на схід України.
Проте, Левко Лук’яненко впевнений, що нинішня війна стала великим уроком для української нації. Адже, з його слів, українці будуть боротися стільки, скільки треба – аби лишень не потрапити під російське колоніальне ярмо:

«Спочатку всі думали, що українці швидко здадуться. Проте, я знаю, що українці спроможні воювати довго. Треба – рік, треба – три».

Проте, боротьба проти російського агресора ускладнена тим, що в той же час триває боротьба проти олігархату, корупції, злочинства. Лук’яненко каже, що корупція настільки «роз’їла державну машину», що починає гальмувати війну на фронті. Що стосується того, аби змінити влади в умовах війни, то позиція автора Акту про Незалежність України одностайна – спочатку потрібно перемогти агресію ворога, а потім вчинити нову революцію, щоб усунути олігархів та привести до влади нових людей: «Правильніше буде не думати зараз про революцію, бо це - на руку Московії. Але перемога затягується через корупцію влади».
Виходом із «порочного кола» Лук’яненко називає боротьбу проти окремих діячів, які працюють на шкоду українській нації. Політик переконаний, що таким чином можна поступово очищувати владу і в той же час «не грати на руку ворогу», дестабілізуючи ситуацію всередині країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Хлоп Показати IP 31 Липня 2015 18:14
Дивно, що пан Лук'яненко під час виступу не роздавав повістки на боротьбу із агресором і не відчув ажіотажу присутніх воювати рік чи три на підтвердження своїх мудрих слів...
Олег до Хлоп Показати IP 31 Липня 2015 18:32
Я з друзями був у першій мобілізації підем і в сьому. А Ви шановний сидіть тихенько.
Хлоп до Олег Показати IP 31 Липня 2015 19:16
А Ви шановний кажіть про це громко, щоб всі почули)))
мобілізатор до Хлоп Показати IP 31 Липня 2015 19:37
Дивно, що запросили виступати якогось Л.Лук’яненка, а не тебе, нефритовий стержню, з твоїми запасами мудрості. Оце справді дивно.
Анонім Показати IP 31 Липня 2015 19:00
така позиція вигідна тільки нашій мафіозній владі, якщо в країні і надалі буде такий бардак, то смисл за це ризикувати здоров`ям і життям, де гарантія, що після перемоги вдасться щось змінити і привести до влади справжніх патріотів, а не бариг
Лучанин Показати IP 31 Липня 2015 19:59
При теперішній владі не можливо отримати перемогу над агресором. Перемог в обороні не буває!
Волинянин Показати IP 31 Липня 2015 22:21
Пане Левку.Чи не Ви так переконливо закликали голосувати за однотурового,прекрасно знаючи,що це за тип?.А тепер закликаєте не змінювати владу,бо війна.Так ця влада буде тягнути війну якнайдовше аби бути владою.Їй перемога ні до чого.Згадайте собі,скільки раз Ви помилялись -дуже багато,тому і РП зійшла нанівець.А тепер кличете помилятись разом з Вами?
Вилли Показати IP 31 Липня 2015 22:51
Нет пророка в нашем отечестве. Видно не заслужили мы еще...
123 Показати IP 31 Липня 2015 23:15
То есть никогда.
ігор Показати IP 1 Серпня 2015 11:43
З такою владою взагалі окрім здачі території можливо перемогти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus