USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Знайдені тіла трьох ватажків банди «Бєса»

8 Грудня 2014 09:38
В Горлівці зникають ватажки банди Бєзлєра. Серед бойовиків ширяться чутки про «ліквідаційну команду СБУ». Протягом останнього тижня знайдені мертвими з явними ознаками насильницької смерті троє колишніх командирів підрозділів бандформування Ігоря «Бєса» Бєзлєра. Ще як мінімум двоє пропали без вісті. Про це на своїй сторінці Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, - повідомляє УНН.

«Серед бойовиків Бєзлєра, які лишились у Горлівці, зарахованих до нового бандформування т.зв. «Армії Новоросії», ходять наполегливі чутки про діяльність у місті «ліквідаційної команди СБУ», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за версією бойовиків, база даних по горлівському «ополченню» потрапила в СБУ, і тепер працівники української спецслужби на окупованій території, методично відловлюють або ліквідують «бійців Біса», які залишилися в місті .

Зазначимо, на минулих вихідних (6 —7 грудня) на окупованій території Донбасу фіксувався процес доукомплектування формувань місцевих бойовиків та «замаскованих» під них російських військ.

Повідомляється, що у зв’язку з істотними втратами підрозділів спецназу Збройних сил РФ на Донбас перекидаються підрозділи спецпризначення Внутрішніх військ МВС РФ.

Раніше повідомлялося про активізацію проукраїнських сил у Горлівці та Торезі. Зокрема у Горлівці регулярно з'являються написи на стінах будинків з неприємними характеристиками на адресу президента РФ Володимира Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus