USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Знайомства, розіграші та висадка дерев: як святкували день сусіда у ЖК «Юпітер»*

4 Жовтня 2019 09:07
Свято зі смачним частуванням і невимушеними розмовами, можливість посадити власне дерево, розіграш корисних подарунків, майстер-класи та показові рицарські змагання для дітей, а також музичні сети – все це організувала компанія «Інвестор» із нагоди Дня доброго сусіда у ЖК «Юпітер», аби познайомити власників квартир одне з одним, налагодити комунікацію та створити дружню атмосферу, адже досить часто люди можуть мешкати в одному під’їзді, однак навіть не вітатися при зустрічі.

День доброго сусіда для всіх власників квартир у ЖК «Юпітер» влаштували 2 жовтня.

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розказав, що свято вирішили провести, аби здружити усіх власників помешкань, котрі будуватимуть своє життя разом у ЖК «Юпітер».

«Незабаром ми закінчимо третій будинок, підемо і дуже хочемо, аби у вас усе вдалося і в перспективі ви тримали тут усе в порядку. Для нас цей об’єкт напрочуд важливий і ми його дуже любимо, тому за потреби завжди допомагатимемо його мешканцям», – звернувся Андрій Разумовський до присутніх.
Він додав, що компанія, незважаючи на зміни в державі, політику, вибори, курс долара тощо, спокійно продовжує свою роботу, не відхиляючись від плану: «Ми не просто збудували. Ці люди навколо – доказ того, що ці будинки живі. Сподіваюся, що всі сьогодні познайомляться одне з одним і будуть у майбутньому товаришувати».

Андрій Разумовський пригадав, що нещодавно на території ще одного проєкту «Інвестора» – ЖК «Супернова» – представники компанії з жителями висаджували дерева, які зараз доглядають самі власники. Тому запропонував перейняти таку практику й мешканцям «Юпітера» – вісім деревець висаджували всі разом. А для того, аби територія біля будинків була завжди доглянутою, забудовник подарував ОСББ тример.
Голова ОСББ «Юпітер-1» Тетяна Почекуніна поділилася, що дуже хотіла жити за містом, аби «відчувати простір», і ось уже рік мешкає в новій квартирі: «Мені тут дуже подобається, тут гарно, спокійно, все зроблено ідеально, «Інвестор» потурбувався про все… Ми, як люди старшого віку, знаємо, що таке забудови радянських часів, також я бачила квартири від інших забудовників, тому можу з упевненістю сказати, що ні разу не пожаліла, що придбала помешкання саме в «Інвестора».

Окрім того, пані Тетяна відзначила: якби мала змогу, то придбала б ще одне житло від компанії в ЖК «Струмочок».

Як голова ОСББ наголосила, що зараз основне завдання для мешканців – дбати про благоустрій території та чистоту під’їздів. «Потрібно, аби всі сусіди підключалися, не були байдужими, бо це наше майно, наш двір і ми відповідаємо за все разом», – підкреслила вона.
Як поділилися Мар’яна та Назар Бабій, зараз у їхній новенькій квартирі ще триває ремонт. Переїхати в помешкання усієї сім’єю планують наприкінці наступного року.

«Обираючи квартиру, орієнтувалися передусім на забудовника, адже «Інвестор» – завжди на найвищому рівні в Луцьку. Ми обрали чотирикімнатну квартиру – в нас велика сім’я, тому дітки матимуть окремі кімнати. Та й ціна нас влаштувала», – розповіла Мар’яна.

Попри те, що родина поки не мешкає в придбаній оселі, на свято сусіда завітала в повному складі. «Ми прийшли, аби побачити майбутніх сусідів, познайомитися. Загалом такі заходи, як мені здається, зближують власників, та й дітки, граючись, здружуються», – додав Назар.
Олександр Кухарук пригадав, що придбав квартиру в житловому комплексі 4 січня минулого року.

«Із дружиною відпочивали в Яремчі й випадково у Facebook побачили, що «Інвестор» продає останні дві квартири в першому будинку ЖК «Юпітер», зацікавилися, передзвонили, а по приїзду завітали у відділ продажу, поспілкувалися з менеджером, оглянули помешкання й придбали, а вже в серпні цього року переїхали», – зазначив Олександр.

Він пояснив, що, обираючи квартиру, зважав на репутацію забудовника та розташування: «Також приємними була ціна за квадратний метр і можливість відтермінування – ми сплатили 50% вартості квартири відразу, а решту, без відсотків, розбили на платежі протягом 12 місяців».

На День доброго сусіда Олександр прийшов разом із дружиною. «Як правило, в таких новобудовах проживає молоде населення і в усіх обмаль часу, всі ведуть переважно закритий спосіб життя, тобто зазвичай не мають часу на вільне спілкування чи обмін думками, тому я тільки за такі заходи», – сказав він і додав, що вже встиг познайомитися з близько 10 сусідами.
Молоде подружжя Слава та Андрій Зваричі, які тільки місяць тому завершили ремонт у своїй оселі,розповіли, що їх підкорили просторі квартири з хорошим плануванням, а також вдала локація неподалік міста.

«Так, як у нас маленька дитина, то хотіли велику дитячу кімнату. Вибрали перший поверх, аби можна було виходити з дитиною на задній двір, згодом там, можливо, облаштуємо лавки», – зазначила Слава.

Як додав Андрій, обрали надійного забудовника, аби не переживати за вкладені кошти. «Ми дуже багато хорошого чули про «Інвестора». Усе спокійно і прозо», – відзначив він і висловив сподівання, що в майбутньому заходи на кшталт свята сусіда відбуватимуться періодично.
«Чому обрав ЖК «Юпітер»? У першу чергу, адже багато знайомих радили саме цього забудовника. До того ж сподобалися і ціна, і якість, і наповнення. Вважаю, що конкурентів у «Юпітера» на ринку в Луцьку немає. До прикладу, в інших новобудовах усередині квартир наповнення практично відсутнє, а тут були стяжка, тепла підлога в санвузлі та кухні, штукатурка на стінах. Свого часу я оглянув багато квартир в інших новобудовах, то там – просто голі стіни», – переконаний Олег Літот, власник квартири в третьому будинку, котрий заплановано здати в експлуатацію у грудні цього року.
Олег додав, що на свято вирішив завітати, аби познайомитися з майбутніми сусідами та, можливо, виграти якийсь цінний подарунок.

Так, розіграш призів від будівельної компанії «Інвестор» та партнерів, котрий проходив у кілька етапів, став чи не найочікуванішою частиною дійства. Найперші щасливці змогли одержати презентовані електрочайники чи ящик ігристого напою, правильно відповівши на запитання про те, коли розпочалося будівництво ЖК «Юпітер» чи скільки нараховує квартир кожен із будинків.

А щоб стати власником будербродниці чи мультиварки, потрібно було попередньо зробити будь-яке фото чи відео зі свята та опублікувати відповідний допис у стрічці Facebook чи Instagram із двома хештегами: #добрісусіди та #будуємомайбутнє. Переможців, котрі запостили найоригінальніші знімки, обрало незалежне журі.
Найбажаніші пилосос, телевізор чи кавоварку виграли ті, хто зумів на святі познайомитися з якомога більшою кількістю осіб, заповнивши отриману напередодні google-форму, куди слід було внести відомості про сусідів (ім’я, професія, номер будинку та квартири тощо).
Довідково:

Зараз будівельна компанія «Інвестор» зводить чотири житлових комплексів, а ще два повністю здала в експлуатацію: «Супернова», «Юпітер», «Сіріус», «Оріон», «Парковий квартал» і «Струмочок-2».

ЖК «Юпітер» на межі Луцька та Липин нараховуватиме 144 квартири у трьох будинках, два з яких вже здано в експлуатацію.

Більше інформації про будівельну компанію «Інвестор» можна дізнатися у відділі продажів:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк,

вул. Коперника, 13в

вул. Супутника, 6а (ЖК«Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus