USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Знайшли пов'язку: на Волині вже третій тиждень шукають зниклу 17-річну дівчину

7 Березня 2024 12:23
На Камінь-Каширщині вже третій тиждень шукають зниклу 17-річну дівчину Аліну Божко.

Як розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини старша інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Марина Балдич, днями було знайдено пов'язку зниклої дівчини. Пошукові заходи тривають.

Раніше повідомляли, що у лісі за 7 кілометрів від місця, звідки дівчина пішла, знайшли її пальто.

До розшуків дівчини задіяні правоохоронці, рятувальники, військові, прикордонники, небайдужі громадяни, спеціалісти з сучасними квадрокоптерами та кінологи зі службовими собаками. Раніше на місці події працювала група водолазно-рятувальних робіт ДСНС області. Проте, як повідомили у пресслужбі ДСНС у Волинській області, нині водолази не працюють на місці події.

Нагадаємо, 17 лютого о 17:17 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Угриничі Камінь-Каширського району зникла 17-річна Аліна Божко. Як виявилося, під час відпочинку з друзями студентка 2006 року народження, мешканка села Седлище, пішла в невідомому напрямку, а свій телефон залишила в автомобілі. Досі місце перебування зниклої невідоме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 24 Березня 2024 18:46
Не знайдете її ніколи, ніхто її не знайде. Слава Україні, нічого шастать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus