USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Знайшовся підліток, який зник в Устилузі

7 Грудня 2017 16:28
До Володимир-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від 61-річної жительки міста Устилуг. Жінка повідомила, що 05 грудня її 12-річний внук близько 07:00 години пішов до школи та не повернувся. Поліцейські протягом доби встановили місцезнаходження неповнолітнього. Ніяких протиправних дій відносно нього скоєно не було.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Працівники ювенальної превенції встановили, що 12-річний хлопець проживає у місті Устилуг із бабусею та дідусем. 05 грудня він близько 07:00 години пішов в школу на навчання після якого не повернувся додому. Бабуся повідомила поліцейських. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції.

Завдяки спільним зусиллям співробітників ювенальної превенції та оперативників ГУНП у Волинській та Київській областей місцеперебування хлопця встановили. Він поїхав до своєї матері у Фастівський район Київської області. Ніяких протиправних дій відносно дитини не скоєно. Працівники сектору ювенальної превенції доставлять юнака додому.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство із позначкою без вісти зниклий).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus