USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Знову отримуватимуть мізер»: Ігор Палиця пояснив, чому зарплати лікарів та вчителів не підвищаться

18 Грудня 2020 08:15
Лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця заявив, що робота педагогів та медиків оплачується за тарифною сіткою. За його словами, це є проблемою.

Про це він сказав 17 грудня в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

«У вчителів і лікарів сьогодні є одна проблема: їхня робота оплачується по тарифній сітці. Не від мінімальної зарплати, а від тарифної сітки. Якби зробити лікарям і вчителям мінімальний тариф по мінімальній заробітній платі (це 5 тисяч гривень), ми зняли б всю проблему їхньої оплати праці. І цього року Кабмін другий раз поспіль знову на рік відклав зниження першого найнижчого тарифу, щоб він відповідав трьом прожитковим мінімумам (це 5 тисяч гривень). Знову цілий рік вчителі і лікарі будуть отримувати мізер», – сказав нардеп.
Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила Державний бюджет на 2021 рік. З 1 січня 2021 року медики повернуться до середніх 9 тис грн для лікарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 18 Грудня 2020 10:40
Ігор Петрович сказав правду,оплата праці по мізерній тарифній сітці і призводить до такої малої зарплати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus