USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Знову важка втрата: загинув командир зенітно-ракетного взводу з Волині Дмитро Марчук

27 Серпня 2023 11:23
24 серпня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області загинув молодий воїн із села Струмівка Луцького району – 25-річний Дмитро Марчук.

Про важку втрату повідомили у Підгайцівській громаді.

Командир зенітно-ракетного взводу десантно-штурмового батальйону солдат Марчук Дмитро був призваний до ЗСУ у квітні 2022 року.

«Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя Марчука Дмитра Миколайовича. Схиляємо голови, вшановуючи світлу пам’ять Героя», – висловлюють співчуття у громаді.

Боєць був вірний військовій присязі та віддав своє молоде життя у бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, приймаючи безпосередню участь у обороні України, захисті безпеки населення та інтересів держави через військову агресію російського окупанта.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янеробот Показати IP 27 Серпня 2023 16:09
Безмежний жаль! Вічна Память Герою!
Лучанка Показати IP 28 Серпня 2023 17:42
Вічна пам'ять воїну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus