USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зниклу 10-річну лучанку допомогли розшукати нацгвардійці

12 Листопада 2017 15:32
10-річну дівчинку Настю, яку декілька годин 8 листопада розшукували батьки, родичі та правоохоронці, знайшли луцькі нацгвардійці.

Вони побачили зниклу дитину за три кілометри від дому, повідомляє "Главное".

Про це розповів стрілець 2 патрульного взводу 2 патрульної роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України солдат Михайло Цешківський, який разом з іншими нацгвардійцями та працівниками Головного управління Національної поліції у Волинській області був залучений до пошуку зниклої 10-річної дівчинки у Луцьку.

8 листопада військовослужбовці військової частини 1141 Західного оперативно-територіального Національної гвардії України були залучені до пошуків 10-річної дівчинки, яка вийшла з дому близько 14 години дня і не повернулась.

Нацгвардійці здійснювали пошук разом з співробітниками ювенальної превенції та дільничними офіцерами поліції. Пошук ускладнювався тим, що зникла дівчинка мала вади слуху, і як повідомили батьки, вона залишила вдома слуховий апарат.

У результаті ретельних пошуків спільних груп представників поліції та нацгвардійців близько 20 години вдалося встановити місцеперебування дівчинки. Правоохоронці виявили зниклу за три кілометра від дому.

«Ми побачили зниклу дівчинку поблизу автобусної зупинки за три кілометри від дому. Вона виглядала розгублено та не знала куди йти. Підійшовши до неї, за допомогою мобільного телефону написали чи вона не змерзла і чи не хоче їсти, та повідомили керівництву що дівчинка знайшлась. Згодом, в магазині, який був поруч, ми пригостили Настю печивом, цукерками та солодкою водичкою. Поки ми були в магазині вже прибув керівник пошукової операції і дівчинку відвезли додому», - розповів солдат Михайло Цешківський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus