USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Знищені будинки, під завалами – люди: на Донбасі бойовики обстріляли селище. Фото

14 Листопада 2021 12:56
Щонайменше чотири приватні будинки були пошкоджені в результаті обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями селища Невельське Покровського району Донецької області. Два з них – знищені повністю.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Усі пошкоджені будинки розташовані на вулиці Молодіжній. Обстріл стався вночі. За повідомленням військових – зі 120-міліметрових мінометів.

«Під час обстрілу в одному зі зруйнованих будинків під завалами опинилися люди – 65-річний чоловік та 63-річна жінка. Вибратися з-під уламків їм допомагали рятувальники ДСНС. За щасливим збігом обставин, ніхто із цивільних не постраждав», – написав він.

За повідомленням штабу ООС, був поранений один військовослужбовець – водій-санітар. Його доправили у військовий шпиталь у важкому стані.

Інформація про пошкоджені будинки надійшла від рятувальників та правоохоронців, які разом з медиками швидкої допомоги прибули на місце події, щоб надати допомогу людям.

«Подальше обстеження селища та уточнення інформації про пошкодження відбудеться сьогодні силами правоохоронців та представників місцевої влади», – повідомив Кириленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 14 Листопада 2021 13:10
их там нет?
Анонім Показати IP 14 Листопада 2021 13:18
А чому, коли гатять по нашій території прокляті москалюки, не чути стурбованості Франції та Німеччини!? Чи це буває тільки у випадку, коли українці захищають власну територію і задіюють байрактари...
Народна прокуратура Показати IP 14 Листопада 2021 15:39
Та пох... Всеодно, місцеві жителі скажуть "что нє знают, кто ето сдєлал.. навєрноє укри"
Аноним Показати IP 14 Листопада 2021 22:23
Стрелял не 120 мм миномет, работала 122мм САУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus