USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Знищено важливий міст: ЗСУ закрили питання прямого залізничного маршруту з РФ до Криму

7 Січня 2024 13:26
ЗСУ 6 січня знищили напівпобудований залізничний міст, що мав стати частиною залізничного маршруту між Росією та окупованим Кримом.

Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко, передає УНІАН.

«Вчора ЗСУ прицільним ударом знищили напівпобудований залізничний міст, цистерни з паливом та інженерний транспорт в районі с. Гранітне. Намагались збити, але в якості ефективного російського ППО непогано виступила сама інженерна база», – написав Андрющенко, зазначивши, що тепер питання запуску прямої залізниці з Росії закрите надовго.

Читати ще: Україна виснажує російську систему ППО у Криму: в ISW розкрили деталі

«Бонусом, через сильне намагання збити «кару небесну» встановили місце розташування нових батарей ППО в Маріупольському районі – координати вже передані відповідним службам», – додав Андрющенко.

Андрющенко також подякував представникам маріупольського спротиву та мешканцям Маріупольського району, які «здобули докази та забезпечили супровід до ліквідації важливого військово-логістичного інфраструктурного об’єкту».

У листопаді минулого року окупанти повідомили про початок будівництва залізниці з Ростова-на-Дону через захоплені міста Маріуполь і Бердянськ до Криму.

Читати ще: Вибухи у Севастополі: ЗСУ підтвердили удар по командному пункту росіян

Раніше радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко написав, що супротивники створюють пряме залізничне сполучення з Маріуполем і Донецьком. Також він повідомляв, що окупанти прокладають нову автодорогу з Ростова до Маріуполя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus