USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зниження цін на бензин не означає зниження вартості проїзду

29 Жовтня 2008 11:22
Міністр транспорту та зв’язку України Йосип Вінський заявляє, що в умовах зниження цін на бензин не варто чекати радикального зниження вартості проїзду в автотранспорті, – повідомляють 29 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, про це він заявив на прес-конференції в Кременчуці Полтавської області. «Бензин у структурі перевезень в автотранспорті – один з основних складників. Зниження ціни на бензин автоматично повинне призводити до зниження вартості проїзду. Це однозначно. Але ви знаєте, що є в нас одна проблема – впродовж тривалого часу тарифи не переглядалися, і вони сьогодні для чималої частини автомобілістів є низькими», – сказав міністр.
За словами пана Вінського, «в умовах зниження цін на бензин навряд чи радикальним чином реально ціни проїзду буде зменшено. Тим більше, ви знаєте, що є проблематика з курсом. Сьогодні проблема співвідношення гривні до долара створює нестабільність ситуації і на споживчому ринку, оскільки бізнес рахує свої витрати в доларах… Все залежатиме не тільки від ціни на бензин, а й від ситуації з курсом валюти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
злидень Показати IP 29 Жовтня 2008 11:38
Як це по українськи... Хоч і дешевшає - а все одно дорожчає!
Вінстон Показати IP 29 Жовтня 2008 11:44
Тому міністру потрібно [вирізано - цензура] набити! Сам їздить на машині та має непогану зарплату, а ось про простих (смертних)громадян взагалі не думає [вирізано - цензура]!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus