USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Зоря» вдома програла «Бразі» у матчі Ліги Європи

29 Жовтня 2020 22:42
Футболісти луганської «Зорі» зазнали другої поразки поспіль на груповому етапі Ліги Європи УЄФА, в якому підопічні Віктора Скрипника на своєму полі поступилися португальській «Бразі».

Про це пише Укрінформ.

Матч на «Славутич-Арені» в Запоріжжі завершився з рахунком 2:1 на користь «Браги».

М’ячі забили: Дмитро Іванісеня (90+6 хв) – у «Зорі»; Пауліньйо, який відзначився на 4-й хвилині, і Ніколас Гайтан (11 хв) – у складі піренейців.

В іншому поєдинку квартету G Ліги Європи грецький АЕК в Афінах програв англійському «Лестеру» – 1:2.

Турнірне становище: «Брага» – 6 очок, «Лестер» – 6, «Зоря» – 0, АЕК – 0.

У третьому турі Ліги Європи 5 листопада «Зоря» прийматиме АЕК, а «Лестер» – «Брагу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 30 Жовтня 2020 09:33
ФК "Зоря" Луганськ може тільки принципово попробувати посперечатись з ФК "Шахтар" Донецьк, і тільки тоді коли брати Суркіси підкинуть Зорі "мзду", щоб підпортити статитстику футбольній команді "Шахтар". Скільки разів вже так було, хто відслідковує та здійснює футбольну аналітику, коли ФК "Зоря" може програти аутсайдеру Прем'єр Ліги, а може виборити і взяти нічию з ФК "Шахтар". А тут Ліга Європи, немає кому Зорю стимулювати, перша зустріч з ФК "Лестер Сити" - програна, друга зустріч з ФК "Брага" - програна. Позор!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus