USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зовнішня розвідка на Волині прагне працювати «програмно»

23 Липня 2008 16:04
Службу зовнішньої розвідки краще лишити в тіні. Таке побажання висловив начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Волинської обладміністрації Андрій Ломага під час засідання бюджетної комісії Волинської ОДА. Про це 23 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Представник Волинської служби зовнішньої розвідки запропонував включити до обласної програми транскордонного співробітництва послуги цієї служби. Він пояснив подібну необхідність кількома конкретними фактами. Серед них – розміщення поблизу українського кордону екологічно-небезпечних об’єктів: білоруського сховища екологічно-небезпечних речовин, польського заводу хімічних речовин, що розташований за п’ять кілометрів від Зосіма, та інших. Саме таку діяльність наших сусідів, на думку промовця, варто тримати під контролем.
 
Голова бюджетної комісії Василь Блошко зазначив, що така діяльність і без того є прямим обов’язком служби зовнішньої розвідки. Тому і не варто афішувати її в обласній програмі транскордонного співробітництва. Також, на думку пана Блошка, запропонований пункт у документі може дещо насторожити іноземних партнерів, оскільки певною мірою викликає асоціації з радянським Комітетом держбезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus