USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зробити одну з доріг на Володимирщині не дає крадіжка 32 тонн металобрухту

17 Жовтня 2008 11:26
У селі Черчичі Володимир-Волинського району фактично вкрали 32 тонни металобрухту. Про такий злочин розповіла 16 жовтня мешканка цього села під час особистого прийому заступника голови Волинської облдержадміністрації Василя Байцима, – повідомляє 17 жовтня  репортер «Волинських Новин».
За словами Галини Хом’юк із Черчич, рік тому менеджер ТзОВ «Втормресурс» Петро Проць порізав розпайовані між колишніми працівниками СС «Колос» бочки, у яких колись зберігалась аміачна вода. За них пан Проць обіцяв заплатити по вісімсот гривень за тонну. Усього вантажу було 32 тонни, який вивозили вантажними машинами протягом трьох днів.
Проте до сьогодні цей менеджер так і не розрахувався із черчинцями, які хотіли вкласти ці кошти у ремонт сільської дороги. Наразі жодні звернення до прокуратури області не дали результатів. Як наслідок – злодій не спійманий, а дорога – в катастрофічному стані. Василь Байцим запевнив громадянку, що цю проблему вирішать упродовж місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2008 12:26
Чи зробить Байцим те, що сказав? Переконаний що ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus