USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зростання вартості проїзду в луцьких тролейбусах справедливе, хоч і небажане

3 Вересня 2008 11:48
Подорожчання квитків на проїзд в електротранспорті Луцька на 50 % з 1 вересня не спричинило великого незадоволення серед населення. Про це 2 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Вартість квитків підняли як на загальний, так і на пільговий проїзд: 75 та 40 копійок відповідно. Більшість опитуваної студентської молоді висловили незадоволення, щодо нових цін, однак визнали це справедливим, оскільки збільшуються загальні витрати, які впливають на оплату проїзду.
У свою чергу старше покоління висловило побажання, щоб, зі зростанням цін з оплати проїду, підвищувалася і якість послуг.
Хоча у місті з’являються «нові» тролейбуси, однак більшість з них часто спричиняють аварійні ситуації.
Цікаво, що на запитання, чи підвищилася зарплата у персоналу, який працює на маршрутах, кондуктори розповіли, що найближчим часом її збільшення не планується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕ Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 16:07
"а шо делать"... все дорожчае

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus