USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Зручний та вигідний обмін валют із сервісом ZEN.COM*

28 Серпня 2023 16:56
З липня 2023 року скористатися послугами сервісу ZEN.COM можуть і громадяни України. Він дає можливість швидко та вигідно здійснювати фінансові операції, а саме – робити грошові перекази, обмінювати валюту, оплачувати товари або послуги. Щоб скористатися сервісом, треба встановити на свій смартфон спеціальний застосунок ZEN.COM.

У статті розповідаємо, який курс обміну діє в цьому додатку та як скористатися послугою.

Який курс валютного обміну в ZEN.COM

Відразу після завантаження застосунку ZEN.COM та реєстрації в ньому клієнт отримує мультивалютний рахунок, призначений для 29+ валют! Тепер не потрібно відкривати окремий рахунок для доларів, євро та інших валют, що значно спрощує життя.

Конвертування грошей здійснюється безпосередньо в застосунку. Комісія за обмін нижча, ніж у традиційних банках чи інших фінансових установах.

Які переваги отримує клієнт під час обміну валют у ZEN.COM

Своїм клієнтам компанія надає такі переваги:

відсутність прихованих чи додаткових комісій;

найнижчий курс під час обміну порівняно з іншими фінансовими організаціями;

єдиний мультивалютний рахунок для всіх операцій, що дозволяє уникнути плутанини.

Власник рахунку самостійно вирішує, у якій валюті здійснювати переказ або розрахуватися за товар, адже має доступ до 29+ валют світу. Якщо йому потрібна валюта, з якою сервіс не працює, конвертація здійснюється у євро за міжбанківським курсом.

Інша важлива перевага ZEN.COM – неймовірна швидкість. Користувач додатка миттєво отримує кошти. Він може відразу знімати готівку з пластикової картки ZEN MasterCard в банкоматах або проводити розрахунки.

Як здійснити обмін у мобільному застосунку

Наприкінці реєстрації у додатку ZEN.COM треба вибрати тарифний план, за яким буде обслуговуватись рахунок. Сервіс пропонує клієнтам три варіанти:

Free;

Gold;

Platinum.

Кожен тарифний план передбачає різну вартість обслуговування та комісію за обмін валют. Під час вибору оптимального тарифного плану слід врахувати:

яку суму зніматимуть готівкою;

скільки карток потрібно;

види переказів, які будуть здійснювати найчастіше.

Щоб користувачі могли оцінити особливості пакетів обслуговування Gold та Platinum, сервіс пропонує безплатно протестувати їх протягом семи днів.

Детальну покрокову інструкцію щодо валютно-обмінних операцій з найвигіднішим курсом можна отримати після завантаження додатка ZEN.COM та реєстрації в ньому. Ще більше корисної інформації про сервіс, його послуги та переваги – на zen.com.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus