USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

ZEN.COM: що треба знати, щоб безпечно та швидко надсилати перекази в межах Європи*

1 Жовтня 2023 12:15
Ви вже знайомі із ZEN.COM? Це простий та зручний мобільний додаток, що дозволяє миттєво проводити фінансові операції по всьому світу.

Розповідаємо, як просто та вигідно переказувати гроші в Україну, у межах Європи та по всьому світу.

Як відправляти перекази у ZEN.COM

Для зручного керування грошима та відправлення міжнародних грошових переказів потрібно:

– встановити ZEN.COM-додаток на смартфон;

– зареєструватися (українцям потрібно взяти ID-картку або закордонний паспорт).

Кожному клієнту відкривається рахунок у мультивалюті, що дозволяє вільно керувати будь-якою з 29+ типів валют. Для виконання операції з відправлення грошей можна використовувати міжнародні перекази на картки Mastercard, перекази SEPA, внутрішню систему ZEN Buddies або найбільш звичну українцям систему PrivatMoney.

Роман, ZEN.COM-користувач:

«Зазвичай, щоб відкрити рахунок, потрібно зібрати купу паперів та сходити у банк. ZEN.COM – це проста реєстрація, тому мені дуже подобається цей застосунок. Мені знадобилася лише ID-картка».

Які перекази можна надіслати через ZEN.COM

Види переказів, що доступні користувачам ZEN.COM, різноманітні:

PrivatMoney – простий та найдешевший спосіб відправити гроші з Європи на рахунок українського банка (до 18.11.23 комісія нульова);

SEPA – перекази між рахунками, що відкриті в Європейській економічній зоні;

на картки Mastercard – міжнародні перекази у різні країни;

ZEN Buddies – внутрішня система переказів застосунку ZEN.COM, швидкатабезкоштовна.

Ольга Акопян, співробітниця компанії ZEN.COM, керівниця з розвитку бізнесу в Україні:

«ZEN.COM – це прості та швидкі перекази. Гроші пересилаються миттєво, а щоб їх відправити, треба знати ПІБ одержувача та номер його рахунку. Ми намагаємося зробити відправлення ZEN.COM найвигіднішими.».

Переваги ZEN.COM

Найпомітніші плюси користування застосунком ZEN.COM – легкість процедури переказу коштів та відсутність незрозумілих комісій!

Анна, клієнтка сервісу ZEN.COM:

«Мої батьки живуть в Україні, а я вже кілька років працюю у Європі. Щоб відправляти перекази додому, мені доводиться постійно вираховувати вільну хвилинку для відвідування банка. Касири не могли відправити переказ, бо не мають права брати гроші без посвідчення особи. Після встановлення застосунку ZEN.COM у мене немає жодних проблем: перекази роблю самостійно у смартфоні.»

Знімати готівку або розраховуватися у магазинах можна одразу. Детальна інформація з усіх питань щодо роботи застосунку – на zen.com.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus