USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗСУ ліквідували підполковника РФ

12 Квітня 2022 09:37
9 квітня в Україні ліквідували підполковника сухопутних військ Росії 39-річного Дибіра Дибірова. Втрату визнали на батьківщині окупанта, просячи земляків матеріально підтримати його сім’ю.

Інформацію розповсюдили в забороненій в Україні соцмережі «Вконтакті». Також про це повідомив блогер Necro Mancer у Twitter, передає Gazeta.ua.

Ідеться про військового із 291-го гвардійського мотострілецького полку 42-ї гвардійської мотострілецької дивізії. Вона базується в населеному пункті Борзой у Чечні.

На військову службу загарбник прийшов 15 років тому після закінчення Коломенського вищого артилерійського командного училища в Москві.

«Беручи участь у спецоперації на території України, загинув наш бойовий товариш, гвардії підполковник Дибіров Дибір Магомадинович, випускник сьомої батареї, 2006 року випуску, 1983 року народження», – ідеться в повідомленні про смерть російського окупанта.

Відомо, що він родом із Махачкали, де в нього залишилася дружина й троє неповнолітніх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Туз Показати IP 12 Квітня 2022 11:04
Дебіл Дебиілов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus