USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗСУ «накрили» делегацію російських воєнкорів: один загинув, ще 4 поранено

22 Липня 2023 15:48
Військові ЗСУ ліквідували російського військкора Ростислава Журавльова. Він потрапив під обстріл на фронті в Україні. Також, внаслідок удару по окупантах поранення отримали ще чотири російських пропагандисти.

Ростислав Журавльов був військовим кореспондентом пропагандистського видання РФ «РИА Новости», яке підтвердило його смерть, передає Кореспондент.

За попередніми даними, також поранення отримали фотокореспондент РИА Новости Костянтин Михальчевський, два журналіста російської газети Известия, один з них Роман Польшаков, та оператор неназваного телеканалу Дмитро Шиков.

РосЗМІ повідомляють, що Польшаков має чотири осколкові поранення, одне з яких – на виліт. У оператора Шикова знайшли уламки в м’яких тканинах і невеликий перелом кульшових кісток.

Також під вогнем перебували журналісти пропагандистських агенцій ТАСС та Россия. Попередньо відомо, що обстріл стався у районі нещодавно звільненого українськими військами села П’ятихатки у Запорізької області.

Згодом у Міноборони РФ підтвердили, що поранення отримали чотири російські журналісти.

«Підрозділи ЗСУ завдали артилерійського удару по групі журналістів МІЦ Известия та інформаційного агентства РИА Новости, які готували матеріали про артилерійські обстріли ЗСУ касетними боєприпасами населених пунктів Запорізької області», – заявили окупанти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus