USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зупинили будь-які перевезення вантажів через лінію розмежування

15 Березня 2017 15:33
Будь-які вантажні перевезення через лінію розмежування на Донбасі з 13.00 середи припинено. Про це заявляють у Державній прикордонній службі України, розповів агентству "Інтерфакс-Україна" речник прикордонного відомства Олег Слободян.

"З 13-ї години будь-які вантажні перевезення через лінію розмежування не здійснюються", – запевняє він.

За словами Слободяна, це рішення не стосується мирних громадян, які перевозять в невеликих кількостях продукти харчування та особисті речі.

"Хоча РНБО доручила Кабміну переглянути і цей порядок, тому можливі зміни", – додав прикордонник.

За словами представника Держприкордонслужби, фірми і організації, що перевозять великі промислові вантажі або природні ресурси, більше не можуть переміщувати їх через лінію розмежування.

"Ми діємо в єдиній системі сектора безпеки і оборони, і рішення, які приймає РНБО, ми будемо виконувати. Ми їх вже виконуємо", – підкреслив Слободян.

Як повідомлялося, РНБО в середу прийняв рішення про тимчасове повне припинення вантажних перевезень з непідконтрольними територіями. Рішення не стосується гуманітарних вантажів і перетину лінії розмежування людьми.

Перекриття транспортних шляхів в напрямку ОРДЛО не стосується гуманітарних вантажів, а також цивільного автотранспорту.

Постпред РФ у контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Борис Гризлов уже заявив, що рішення припинити транспортне сполучення з ОРДЛО суперечить Мінським угодам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Березня 2017 15:41
"Поспред РФ у контактній групі з врегулювання ситуації на сході України Борис Гризлов уже заявив, що рішення припинити транспортне сполучення з ОРДЛО суперечить Мінським угодам". перед тим як посилатись на мінські угоди, параші слід їх виконати самій і заставити своїх псів придворних лугандонів також їх виконувати
укр Показати IP 16 Березня 2017 14:12
Ви, кацапи, своїми мінусами дограєтеся. Вже в Луцьку кругом "разгаваривают" на кацапській мові, постіно сидять в неті та мінусують.Валіть в лугпндон чи до путіка і там висловлюйте своє невдоволення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus