USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Зустріч старих знайомих: «Волинь» та «Полісся» розписали нульову нічию. Фоторепортаж

4 Листопада 2021 12:36
На перенесений матч 11 туру Першої ліги у складі житомирського «Полісся» до Луцька приїхав волинський десант, адже свого часу кольори «Волині» захищали Богдан Оринчак, Руслан Бабенко, Юрій Коломоєць та Владислав Шаповал. Перший і останній з’явилися у стартовому складі гостей.

Натомість у «Волині» дискваліфікацію відбули головний тренер Альберт Шахов та півзахисник Артур Рябов. Також в рамку воріт повернувся ветеран Віталій Неділько, який пропускав минулу гру.
Гості одразу ж показали, що у цьому поєдинку вони хочуть контролювати м’яч, тож «Волинь» вимушена була грати другим номером. Попри контроль м’яча, житомирянам було доволі складно пробратися крізь насичений захист «хрестоносців», тож нерідко вони пробивали здалеку.

У середині тайму Сасовський ледь не зрізав м’яч у власні ворота після прострілу Морозка, але, на щастя, захисникам волинян вдалося уникнути автоголу в другому матчі поспіль. Згодом Неділько, витягнувшись у струнку, відбив дальній удар Козака.
Натомість у «Волині» був активний правий фланг атаки, саме звідти «хрестоносці» щоразу навішували до карного майданчика гостей – безрезультатно. Першого удару по воротах волиняни завдали аж на 43-й хвилині – Ляшенко обіграв захисника та пробив над поперечиною з-за меж карного майданчика.
У другому таймі житомиряни і далі використовували дальні удари. А ось у «Волині» моментів побільшало. На 70-й хвилині після класного проникаючого пасу Хагназарі до карного майданчика рахунок міг відкривати Климець, але удару вінгера з гострого кута не вистачило точності – м’яч влетів у сітку, але з зовнішньої сторони.
Ближче до закінчення основного часу команди активізувалися та обмінялися небезпечними моментами. У «Волині» Ляшенко змістився з флангу та обвідним ударом намагався поцілити у дальній кут, але м’яч по-зрадницьки пролетів поруч зі стійкою. А в наступній атаці Неділько продемонстрував неймовірну реакцію, викинувши руку та відбивши удар головою Оринчака, який ледь не розписався у воротах своєї колишньої команди.
У додатковий час перемогу для «Волині» міг вирвати Кучеренко, але і його удару з-за меж карного майданчика не вистачило точності. Тож фінальний свисток арбітра зафіксував на табло закономірні нулі.

Наступний матч «хрестоносці» проведуть на виїзді проти хмельницького «Поділля».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus