USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зустріч Трампа та Порошенка не мала практичного характеру. Думка

21 Червня 2017 20:21
Зустріч в Білому Домі носила швидше іміджевий, ніж практичний характер, оскільки особисто Трамп дуже далекий від подій не тільки в Україні, але й в ЄС. Таку думку висловив у своєму блозі на сайті 24 каналу Микола Воробйов.

"Не буду вдаватися в глибокі роздуми, втім хочу зазначити сам позитивний факт зустрічі, яку дуже важливо було провести саме до комуніке Трампа із Путіним на полях Саміту НАТО вже наступного місяця.

Ця зустріч в Білому Домі носила швидше іміджевий, ніж практичний характер. Це як раз той випадок, коли більш важливим є "що", а не "як". Втім, відмовити президент США не міг, оскільки це би ще більше компроментувало його у зв'язках та грі на користь РФ.

Зараз потрібно акцентувати основну увагу саме на роботі із командою Трампа, де чудово усвідомлюють загрозу із боку РФ та намагаються всіма силами цій загрозі протидіяти. Важливо, аби ця протидія відбувалася не без участі України як стратегічного партнера США та незалежного гравця в глобальній політиці.

Від себе нагадаю вислів Тіллерсона "Немає сенсу боротися за тіло Донбасу, втрачаючи душу через корупцію". Раджу, аби Порошенко постійно тримав дану фразу в голові, особливо під час нинішьного візиту до Вашингтона", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ЩЕ: СТРИМАНЕ ВІТАННЯ - АМЕРИКАНСЬКІ ЗМІ ПРО ВІЗИТ ПОРОШЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зоя Показати IP 21 Червня 2017 23:22
мудрі слова Тіллерсона
українець Показати IP 22 Червня 2017 10:44
У нас усе іде нормально. А ось в кацапів завал. Світова спільнота вже давно чітко пояснила кацапам і Пітіну все, що їм треба знати про власне подальше майбутнє. На разі Трамп спостерігає вперте бажання зайвохромосомного недоростка продовжувати свою дурну гру і не буде зустрічатися х Путіном на саміті. В будь-якому разі до серйозної розмови вова тупін, на жаль, ще не дозрів. То навіщо дарма витрачати час на бесіду з вил*пком, який заради власних хворих амбіцій буде верзти усіляку дурню і аж вистрибувати зі штанів, аби тільки вдати, що він з американцем - на рівних? Коли порозумнішає пукін, тоді можна й розмовляти. Але, ніяк не раніше.
итоги Показати IP 22 Червня 2017 10:50
Договорились, что Украину посетят несколько министров США, с которыми будут подписаны очень важные соглашения. В том числе, предусматривающие оборонное и военно-техническое сотрудничество, а также оборонные закупки. КЛАСС-расею плющит конкретно! В МИД РФ назвали новые санкции со стороны США "подарком" Порошенко, который находится в с визитом в Вашингтоне Между США и Соссией разыгрался дипломатический сандал из-за введения Белым домом новых санкций против РФ. -москва отменила дальнейшие двусторонние консультации с Вашингтоном по двусторонним отношениям, которые должны были пройти в ближайшие дни. БРАВО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus