USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Звернення матері волинського солдата-кулеметника на Сході

13 Червня 2014 19:00
У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини надійшов лист-звернення матері солдата-кулеметника Віктора Дубинки. У ньому Іванна Дубинка-Філозоф передає усі тривоги і надії, любов і тепло материнської душі. Цим листом жінка прагне підтримати свого сина і всіх тих чоловіків, які зараз воюють за цілісність України, неподільність її кордонів.

Текст листа подано нижче без змін:

«Вже так ведеться, дорогі наші синочки, що немає щирішої молитви у житті за материнську, яка звернена у ці тяжкі, буремні для нашої Вітчизни дні до Всевишнього, щоб беріг і зберіг Вас для нас. Ми кожного дня молимо Бога, щоб додав Вам сили переборювати труднощі.

Наші думки і прохання скеровуємо до Державних мужів заради Вашої підтримки наші дорогі захисники.

Так розпорядилась доля, що саме Вам випало захищати державу у цей важкий час, тому ми, матері Волині, хочемо, щоб Ви знали і чули, що зараз ми Вас ще міцніше любимо і даруємо кожному наші духовні обереги.

Ми, наче голубки, летимо думками до Вас, якби були ластівкою, були би поруч, але на віддалі ми чуємо Вас, діти, тримаємо за руки, захищаємо материнськими бронежилетами.

Ви ж знайте, що разом з нами Ваші рідні, друзі, сусіди і особливо ті, хто виховував і навчав Вас у рідних школах, інших навчальних закладах, а зараз переживають за Вас підтримують з Вами зв'язок.

Тримайтеся, дорогі наші діти і серед них ти, мій рідний синочку, яким пишаюся я, тато, твої брати і родина.

Ми чекаємо Вас, дорогі наші синочки, у рідному краї, тому що такою є воля матері, яка народила і цього хоче Україна. СЛАВА УКРАЇНІ!», - йдеться у листі.

До слова, за посередництвом ІА Волинські Новини військовослужбовець другої патрульної роти військової частини 1141 Національної гвардії України, молодший сержант Тарас Сидорук звернувся до сімей військовослужбовців та волинян, призваних до мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 13 Червня 2014 20:49
Дура, мира проси для всей Украины. У Бога проси, никому больше твой сын не нужен.
Анонім до Анонім Показати IP 13 Червня 2014 22:46
це дійсно правда.
Анонім Показати IP 13 Червня 2014 20:57
НЕМА ТАКОГО......
Анонім до Анонім Показати IP 13 Червня 2014 22:47
Прийде час і ти повіреш , що він є.
Анонім Показати IP 14 Червня 2014 08:25
Думаю все те що відбувається на сході не вигідно нікому, хіба Росії, щоб очиститися від бандюганів. А виною в усьому цьому є тупість і безпорадність нашої вла ди.
петро Показати IP 14 Червня 2014 22:09
То беріться за владу. Ну,давайте. Діставайте дипломи... Що куплений? А знання нема? ТАК ЧОГО ТИ ГВАНДИШ? ІДЕ ВІЙНА і треба не тявкати з закутка,а виявляти толерантність до СВОІХ ЗЕМЛЯКІВ,ЩО ВОЮЮТЬ І ІХ МАТЕРІВ. Треба піднімати дух націі,а не сіяти зненависть один до одного і обливати брудом один одного. Ідь на схід і розстрілюй в гівно терористів і тих ,хто ім пособляе-ідь-і визволи Украіну. Влада йому не така,Президент не такий. А ти,чмо,такий?! Пашталакаеш ''вигідно не вигідно''. Вигідно безродним псам,яким або заробити,або в труну зіграти,злодіям і мародерам,бандлу ,тітушкам знаркоманеним і Путіну з масовою підтримкою ублюдків-п'яниць та деградантів. Бо там вже нікому на роботу ходити-здеградовані угрофінські племена. От і потрібно повернути Украіну до москальського рабства,щоб з украінців ссати кров. Анонім гундяшний,сам до себе пишеш,слизь москальська?
Анонім Показати IP 15 Червня 2014 09:40
Звідки в людини стільки агресії? Перший раз написав в інтернеті коментар і відразу стільки образ. Не люблю писати, а все ж відповім-може врятую грішну душу. В чому ж виявляється тупість нашої влади(не президента, бо він ще не мав коли себе проявити, а тимчасової влади, яка допустила все це своєю нерішучістю і непрофесіоналізмом).Моя думка така-коли в країні йде війна, то повині воювати не одиниці (ті що не змогли, або не захотіли відкупитися від армії і сьогодні мусять віддуватися за всіх)-воювати повинна вся країна. Хто може зі зброєю, а хто не може за станком, заробляючи гроші на постачання зброї і захисного спорядження. А зобов'язати всіх повинна влада. Ми повинні платити податок на війну як за світло або за газ (наприклад з кожної людини по 200 гр в місяць незалежно від віку) Тільки разом ми зможемо перемогти ворога. Це моя особиста позиція можливо і не правильна-спробуйте переконати, може і погоджусь.
Заля Показати IP 15 Червня 2014 10:52
На свою маму, Аноніме, ти теж кажеш "дура"?
Петро Показати IP 16 Червня 2014 00:27
Аноніму. Ти вже став культурніший,толерантніший? Ти іди і працюй,як працюеш,покличуть до арміі-піди до арміі. Завжди чоловіки воювали за батьківщину,за матерів,коханих,якщо випадала така доля. Війна всіх хапае несподівано за найнезахищеніше місце. Боляче,але це війна. А на війні в демократію не граються. Моему 92 -річному батькові довелося воювати з німецькими окупантами. Він гнив у болотах,з голоду ворон ловив і ів,засцяний і обісраний в окопах сидів,босий в сніг,роздягнутий в мороз. Він виграв,але я від нього не чув балачок-''влада була погана''. Він про владу казав не з приводу війни,він владу ту ганьбив за інше-катування свого народу,голодомори,політичні репресіі. Я боровся з Радянським Союзом як міг,але коли служив 1980-1981 роках під час китайського конфлікту на китайському кордоні в Казахстані,то я захищав батьківщину. Наказ ''вогонь'' і ніяких думок інших-''там ворог''. Ніякоі критики влади. Виграй війну,тоді розмовляй про владу -така вона,чи не така,якщо маеш до того кебету. А ні,то чесно працюй,як не розуміешся на речах високоінтелектуальних категорій,то помовч і послухай інших. А за обзивання матері''дурою'' ,тобі твоя мати мала б надерти вуха і змусити вибачитись.
Анонім до Петро Показати IP 18 Червня 2014 23:58
і як теперешня влада відячила вам за ваші подвиги, анонім правий однозначно. Одні воюють, служать, як ви наприклад, а інші сидять в теплі і добрі і сміються з таких як ви, чи тих хто зараз на сході.
Анонім Показати IP 16 Червня 2014 08:56
Дуже приємно-вже й мати поділися. А на рахунок дури то це не до мене, тут анонімом називають всіх хто не підписався.
Богдан Показати IP 20 Червня 2014 02:43
Ну нащо нам здався той Схід? Не хочуть з нами жити-йдіть під три чорти. Нащо сини там наші помирають? Якшо тим депутатам той схід потрібен, то нехай своїх дітей туди посилают!
Анонім до Богдан Показати IP 20 Червня 2014 09:16
Згоден
Люба Показати IP 30 Червня 2014 15:46
Згідна з Богданом на всі 100%. Схід мають захіщати чоловіки зі Сходу, а не тікати по всій Україні або сидіти по хатах і чекати поки наші сини та чоловіки будуть воювати та гинути за них. Деті хвалені, "безстрашні" шахтарі, які все життя кричали що всім наваляють? В копанках відсиджуються чи воюють? Якщо воюють, на чиєму боці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus