USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шантаж Баканова ФСБ та відкати з «Великого будівництва»: ексзаступник глави СБУ обіцяє скандальні викриття

23 Січня 2021 17:23
Колишній перший заступник глави СБУ Дмитро Нескоромний, якого підозрюють у замовному вбивстві генерала СБУ Андрія Наумова, розкрив своє місце перебування та пообіцяв оприлюднити низку скандальних фактів про главу СБУ Іванка Баканова та керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Як пише «Політика країни», про це повідомили у телеграм-каналі від імені Дмитра Нескоромного.

Зокрема, Нескоромний повідомив, що зараз перебуває в Німеччині, та пообіцяв оприлюднити інформацію про «кохану жінку Баканова з Москви», через неї нібито йде шантаж зі сторони ФСБ. Крім того, він пообіцяв розповісти про відкати з «Великого будівництва», про зв'язку Єрмака з Росією і про те, хто зірвав обмін полоненими.
А наразі вже з'явився текст підозри затриманому соратнику Нескоромного Расюку. Про самого Нескоромного там нічого не згадується. Як стало зрозуміло з тексту клопотання про обрання запобіжного заходу Расюку, оперативне спостереження за ним велося з 7 липня 2020 року. Також там згадується, що Расюк пропонував потенційному вбивці Наумова 50 тисяч доларів США.

Як повідомлялося, колишнього першого заступника глави СБУ Дмитра Нескоромного підозрюють у замовному вбивстві начальника головного управління власної безпеки СБУ Андрія Наумова. У Києві 22 січня відбулося затримання Нескоромного, але відразу після цього йому вдалося втекти від правоохоронців у наручниках. Також було затримано чинного офіцера СБУ Андрія Расюка.

Натомість сам Нескоромний заявляє, що все, що відбувається, – провокація проти нього оточенням глави СБУ Баканова. Також він каже, що під час затримання його планували ліквідувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 23 Січня 2021 18:40
Не те щоб когось вигороджува, чи захищав - ні в якому разі. Всю ту пи**оту треба регулярно пи*дити ботінком в живіт і по ниркам, бо є за що. Але що ж ти, Дмитрику, раніше ті свої "скандальні відкриття" не робив?
Майор Мельниченко Показати IP 23 Січня 2021 19:12
У Жванії історії набагато цікавіші, і то ніхто не купував.
Цікаво Показати IP 23 Січня 2021 21:10
А чому це всі раптом в Німеччину тікають, там що Центр протидії та боротьби з корупцією в Україні?
666 до Цікаво Показати IP 24 Січня 2021 09:58
чому ні? Ми - Європа чи навічно Совок?
999 до 666 Показати IP 24 Січня 2021 10:32
Ми точно не Європа! А совкові методи антиукраїнської влади по оптимізації населення....
Стасік до 999 Показати IP 24 Січня 2021 12:30
з 1917 року і рухаємося по совковому колі. Чому дивуватися. Ленін від німців, Троцький від американців, Керенський від масонів, Сталін від царської охранки).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus