USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Звідки взявся на розстріляному блокпосту волинян російський «журналіст»?

1 Червня 2014 18:23
Українські військові затримали російського журналіста на розстріляному під Волновахою блокпосту вже за годину-півтори після трагедії. Отже, прибув він туди ще раніше.

Звідки ж пітерський журналіст так оперативно дізнався про подію та як зумів прибути туди за лічені хвилини? Дати відповідь на це питання вимагає у Фейсбуці волонтер 51-ї ОМБР Роман Мартинюк.

Нагадаємо, Роман Мартинюк першим повідомив повідомив у Фейсбуці про обстріл блок-поста 51-ої окремої гвардійської механізованої бригади під Волновахою 22 травня.

Сьогодні залишається відкритим питання – яким чином російський журналіст так оперативно з’явився на місці трагедії.

«Прошу ДАТИ МЕНІ ВІДПОВІДЬ службам, які зобовязані це знати. ЧОМУ ПРОТЯГОМ 1-1.5 години після розстрілу блок-посту номер 10 під Волновахою, наші військові на місці трагедії затримали журналістів російського телеканалу?! Звідки у них (журналістів) була настільки оперативна інформація?!

Я не маю можливості витрати час на розслідування цієі інформації і нерегулярно слідкую за новинами. Тим більше не дивлюсь і не читаю москальськоі. Також не знаю чи українські медіа поширювали цю інформацію?!

Ось фото документів журналістів із місця події!

Перевірте, хто може!

Дайте відповідь, хто зобовязаний!», - пише Роман Мартинюк.

Справді, російські "журналісти" вчасно (чи й завчасно!) опиняються саме там, де відбувається щось жахливе. Українських ЗМІ там практично ніколи немає. А ці — завжди на місці події у потрібний час. Те саме було у Красноармійську, слушно зауважують на ФБ друзі Романа Мартинюка. Про це написала Наталя Камишникова на «Нововолинську діловому».

Фото, викладені Романом Мартинюком:



До слова, за критику на адресу Волинського військового комісаріату стосовно проведення мобілізації громадський активіст із Володимира-Волинського Роман Мартинюк отримав погрози від заступника Волинського обласного комісара — підполковника Бондарука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
волинянка Показати IP 1 Червня 2014 18:37
Самі розкрали армію а тепер ще й людей на смерть посилають хай самі ідуть воювати відпрацьовують свої захмарні пенсії а не маєм на цих жиро офіцерів і дальше працювати
Луганськ Показати IP 1 Червня 2014 18:48
Дуже шкода волинських хлопців,хай земля буде пухом.Героям Слава!!
укр Показати IP 1 Червня 2014 20:14
Саме в Бондарукові!! Ця нав*лоч послала хлопців на схід.
Валентин до укр Показати IP 4 Червня 2014 22:33
коментар було видалено
Александр Показати IP 1 Червня 2014 21:43
Все правильно Роман написал. Много интересного будет происходить, когда вернется 51я бригада по домам...
НОНА Показати IP 1 Червня 2014 21:45
Тепер всім зрозуміло, що вся система підготовки військовослужбовців запасу прогнила і її терміново треба міняти як і все в нашій державі. А бондаруки це " іржаві" недолугі гвинтики цієї системи і вони просто не здатні виконати покладені на них обовязки. Можливо зараз суспільство зверне увагу на армію і запровадить відповідну систему підготовки воїнів резерву, а можливо і ні. Тоді всі жертви цієї війни будуть марними. Сумно.
Анонім до НОНА Показати IP 2 Червня 2014 09:09
Спочатку треба навчити вояків не стріляти по беззбройних людях. Ні на майдані не стріляти, ні на Сході. Все інше на російській прілагатєльноє...
дивно Показати IP 1 Червня 2014 23:09
чому в один ряд з алкоголіками , епілептиками і буйними поставили багатодітних.?
Андрій до дивно Показати IP 2 Червня 2014 08:47
Нічого дивного,тут просто перелічено категорії осіб яких не потрібно було мобілізувати.З іншої сторони,це просто хворі люди, які ніяким чином не можуть компроментувати багатодітних.
до дивно Показати IP 2 Червня 2014 08:45
Что удивительного-все эти категории нельзя призывать! а вы что подумали?АРоман -молодец! Поддержим-кто , если не мы!
мама Показати IP 2 Червня 2014 09:09
Бондарук від початку знав що наші діти будуть на сході...він хотів вислужитись?? Але якою ціною??????після цих смертей де його місце?з якою совістю він зара в Миколаєві?
Лучанин Показати IP 2 Червня 2014 09:36
Рома, а ти свої старі грішки памятаєш??? Чи ти вже патріот???
!! Показати IP 2 Червня 2014 12:44
Критика справедлива , але потрібно це робити не у ФБ, ворог усе читає і радіє. Роман уже відчув смак слави і почав на себе багато брати. Хай згадає , що говорив ДК,
Валентин Показати IP 4 Червня 2014 22:51
коментар було видалено
Валентин Показати IP 6 Червня 2014 18:49
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus