USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Звільнені «кіборги» про оборону донецького летовища

7 Лютого 2015 10:33
"Хочу, щоб люди, які нас кинули, були покарані. А як це називається? Нам так мало було потрібно – два танка і дві БМП. І ми б не тільки могли тримати, ми б могли назад відбивати термінал", - каже звільнений з полону "кіборг" про те, що сталося при обороні донецького летовища.

Звільнені з полону "кіборги" впевнені, що Донецький аеропорт "злили" бойовикам згори. Про це інформують наші колеги з ТСН.

Вісьмох поранених бійців АТО обміняли минулої ночі на дев'ятьох затриманих бойовиків. Деякі з останніх не приховують свого російського громадянства та кримінального минулого. "Помилився країною", - пояснив росіянин свою присутність зі зброєю в руках на Донбасі.

Були серед затриманих і місцеві. Поводилися значно зухваліше, журналістам показували непристойні жести.

Українські ж бійці були виснажені полоном і пораненнями. Їх перевезли спершу до лікарні Краматорська, а вже звідти – до Києва.

Хлопці розповіли, що постраждали здебільшого внаслідок прямої танкової атаки бойовиків. Снарядами зруйнувало перекриття, які обвалилися на захисників терміналу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus