USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Звільнили сім риб і качку: на Волині попередили збитків на понад 67 тисяч

24 Жовтня 2023 12:50
З 16 по 23 жовтня державні інспектори викрили 15 порушень природоохоронного законодавства. Крім цього, складено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, згідно з яким вилучено 385 метрів сіток та попереджено збитків на суму 67325 грн.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

19 жовтня на озері Оріхівське Самарівської громади житель с. Оріхове здійснював вилов водних біоресурсів сіткою з дерев’яного човна. На порушника складено адмінпротокол за ч.4 ст.85 КУпАП та вилучено сітку.

Читати ще: Волинські екологи витягли зі Світязя 41 незаконне знаряддя лову риби

Під час обстеження озера Оріхівське виявлено та вилучено з води 7 рибальських сіток загальною довжиною 385 метрів. Складений акт виявлення і вилучення майна, власник якого не встановлений. У природну водойму озера Оріхівське випущено 3 щуки і 4 карасі сріблясті, чим попереджено збитки на суму 67325 грн. З сіток звільнено і дику качку.
Читати ще: Загальна довжина – 12 км: Волинський рибпатруль знищив знаряддя для лову риби

20 жовтня під час рибоохоронного рейду по Іваничіському ринку було виявлено порушення передбачене ч. 1 ст.88 КУпАП (незаконний збут риби).

Так, житель Горохова Олександр П. здійснював продаж риби (короп та карась сріблястий) загальною вагою 22 кг без дозвільних документів. На зазначену особу складено адміністративний протокол за ст.88-1 ч.1 КУпАП, справа скерована до Іваничівського міського суду.

Волинський рибоохоронний патруль вкотре закликає рибалок дотримуватися встановленого природоохоронного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus