USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Звинувачувати губернаторів в інфляції через політику не можна, – Володимир Бондар

12 Серпня 2008 12:45

Лідер волинського «ЄЦ» Володимир Бондар не бачить важелів, якими глава Волинської ОДА Микола Романюк може вплинути на стан інфляції в регіоні. Про це 12 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів Володимир Бондар в ексклюзивму інтерв’ю \"Волинським Новинам\", питання про звільнення з посади глави ОДА Миколи Романюка через інфляцію взагалі « не може стояти ». Адже, на думку глави волинського осередку «ЄЦ», немає законних важелів, якими голова облдержадміністрації може вплинути на рівень інфляції.
«Тому звинувачувати людей у розвитку інфляції на конкретній території можна тільки з політичної точки зору – «угодний» і «неугодний», - підсумував Володимир Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петрович Показати IP 12 Серпня 2008 12:52
Ну так це і так всім зрозуміло, тут ви секрету не відкрили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus