USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Звинуватив Єрмака у договірняках з росіянами: Богдана кличуть на допит у ДБР

10 Вересня 2020 15:50
Державне бюро розслідувань викликає колишнього керівника Офісу президента Андрія Богдана на допит у якості свідка.

Про це інформує Gazeta.ua.

У бюро заявили: 9 вересня в інтерв’ю одному з видань Богдан оприлюднив інформацію про нібито наявність домовленостей із російськими посадовцями питань щодо статусу Криму, авіасполучення з Росією, обміну полоненими та низки інших домовленостей, що непередбачені законами та нормативно-правовими актами або іншими директивами Верховного головнокомандувача ЗСУ.

«З огляду на суспільну значущість порушених питань, слідчі Державного бюро розслідувань запрошують Андрія Богдана для проведення слідчих дій та перевірки озвучених ним фактів у якості свідка», – повідомляють у відомстві.

В інтерв’ю Дмитру Гордону Богдан заявив про нібито договір керівника Офісу президента Андрія Єрмака з росіянами: «Я не бачив цього документа, але серед дипломатів і спецслужб багато разів зустрічав згадку про нього. Там є 12 або 13 пунктів. У це вірять усі іноземні спецслужби. Це якийсь алгоритм дій. Ми вам кораблі – ви нам воду в Крим. Ми вам полонених – ви нам пряме авіасполучення. Ми вам $3 млрд за рішенням суду, а ви нам. Я точно знаю, що у цьому переліку малося на увазі звільнення всіх прозахідних політиків. Уже усіх звільнили, залишився один Аваков».

9 вересня Андрій Богдан заявив, що поїхав з України через погрози фізичної розправи. Змушений перейти українсько-румунський кордон«, – написав він у Facebook.

У лютому президент Володимир Зеленський звільнив з Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента. Натомість призначив Андрія Єрмака.

Раніше виключений із фракції «Слуга народу» народний депутат Гео Лерос заявив, що українські спецслужби передали йому інформацію про те, що Єрмак співпрацює з російськими спецслужбами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
"" Показати IP 10 Вересня 2020 19:19
Як ці зе-лені дістали і так швидко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus