USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Зима не прийде для волинських чиновників неждано?

20 Серпня 2008 15:22
Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Василя Дмитрука у Ковелі відбулося виїзне засіданні обласного штабу з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років. У ході засідання зазначалося, що виконання поставлених завдань відбувається своєчасно і це вже протягом останніх років стало нормою у підготовці житлово-комунального господарства й об’єктів соціальної сфери до роботи восени та взимку, – 20 серпня інформують «Волинські Новини».
 
Станом на 15 серпня цього року, за інформацією головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА, завдання з підготовки житлових будинків до зими виконано на 60 відсотків. Роботи з промивання опалювальних систем у житлових будинках виконано на 66 відсотків, а з водопостачання та водовідведення – на 71,4 і 70,8 відсотка.
 
Котельні готові до зими на 72,2 відсотка, а теплові мережі – на 71,6 відсотка. Нижче від середньообласного показника готове теплове господарство в Луцькому і Камінь-Каширському районах.
 
Аналізуючи хід підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, члени обласного штабу зауважили, що районні та міські штаби нерегулярно проводять свої засідання, а при розгляді питань недостатньо принципово аналізують причини відставань.
 Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Дмитрук наголосив, що надзвичайно актуальним залишається також питання оплати за використані енергоносії (газ, електроенергію). Станом на 16 серпня цього року оплата підприємствами комунальної теплоенергетики становить 78,1 відсотка. Як зазначив чиновник, особливу увагу слід також приділити своєчасному перегляду тарифів, особливо на теплопостачання, водопостачання, водовідведення
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus