USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зимова риболовля: як лучани святкують з окунями і щуками

12 Січня 2021 09:27
Кожна людина по-різному обирає, як провести вільний час, особливо у святковий період. Хтось полюбляє провести вихідні у домашньому затишку, а хтось – присвятити улюбленому хобі.

Як лучани риболовлять на різдвяні свята – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Лучанин Іван полюбляє риболовлю ще з дитинства. Розповідає: щойно з’являється вільна хвилинка, вирушає чи до річки, чи до ставка. Особливо полюбляє рибалити у зимовий період. Не виняток – і зимові свята.

«Учора цілий день диван на спині носив, то кожен день воно надоїдає вдома сидіти, вийшов прогулявся, – жартує рибалка. – Я влітку практично не риболовлю. Я більш на хижака люблю, а хижак – то більше осінь-весна».

Відсутність морозу і льоду Івана радує, оскільки ловить він на спінінг.

«Це як для кого. Як для спінінгіста мені то добре, а хто любить підводну рибалку, то погано», – каже Іван.

Нині ж у річці Стир найчастіше можна виловити окунів або щук. Охочих провести саме тут святкові вихідні чимало.

«Приваблює природа, не зупиняє ні погода, нічого, – розповідає про своє хобі лучанин Дмитро. – Появилася вільна хвилина, то так по-бистрому, пока не стемніло дві годинки посидіти, відпочити».

Хоч цьогоріч зима поки не здивувала морозом і водойми ще не вкрилися кригою, любителів порибалити це не зупиняє. Як зізнаються самі рибалки: не так важливо, яким буде улов, бо ж найціннішим у такому хобі є душевний спокій та єднання із природою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
К. лучанин Показати IP 12 Січня 2021 14:08
Оцю зимову риболовлю вважаю рідкісним долпо*бізмом.
Л.М. Показати IP 12 Січня 2021 16:02
Зимова риболовля має свої переваги! Особливо результативна рибалка взимку на щуку на живця. Але потрібно знати як і на який гачок його правильно насадити, корисні поради є тут https://master-hooks.ua/uk/yak-pravylno-nasadzhuvaty-zhyvtsya-na-hachok-dviynyk-triynyk-i-odynarnyy/ мені сподобалось. Хто ще має цікаву інфу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus