USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Зимовий чемпіонат Волині з мініфутболу АДФ: боротьба за чемпіонство продовжується. Фоторепортаж

22 Січня 2023 12:31
У Луцьку продовжується зимовий чемпіонат Волині з мініфутболу Асоціації дворового футболу. Після сьомого туру боротьба за чемпіонство загострилася ще більше. «Четвертня» зберігає лідерство, але в спину дихають «ALL-PARTS» та «Тріумф Ярославичі», які мають у грі в запасі. Трішки відстали від трійки лідерів «Земан» та «Фенікс-ДПЗ», які програли свої матчі.

«ЕМД Волинь» - «Фенікс-ДПЗ»

У цьому матчі фаворитом був «Фенікс», але попри це «медики» не збиралися просто так віддавати перемогу, адже мали у рукаві козир – бомбардира Шпаковського. Саме він відкрив рахунок на 6 хвилині. Потурай на 11 хвилині рахунок зрівняв. Але під завісу тайму «ЕМД» завдяки голу Хаїнського знову вийшов вперед. Одразу ж на першій хвилині Шпаковський оформив дубль, зробивши рахунок 3:1. До слова, ці два взяття воріт дозволили йому повернути лідерство у бомбардирській гонці (16 голів), адже Богдан Гладун з «ALL-PARTS» в цьому турі участі не брав. Але повернімося до матчу: все, що зуміли зробити ДПЗовці, це відідграти один гол на 37 хвилині – дубль на рахунку Потурая. Підсумковий рахунок зустрічі 3: 2 на користь «медиків».
«Samyrai» - ФК «Четвертня»

Лідер чемпіонату покуражився у матчі з «самураями», розгромивши останніх. Щоправда початок матчу не передбачав розгрому – на стартових хвилинах команди обмінялися голами. Але далі «Четвертня» взяла гру в свої руки, святкувавши розгромну перемогу – 2:7. Дублями відзначилися Сергій Мельничук та Роман Козак.
ФК «Атлетік» - «Альянс» (Рожище)

Найконкурентніший матч туру, в якому команди влаштували справжню перестрілку. «Атлетік» прагнув нарешті здобути свою першу перемогу в чемпіонаті, «Альянс» також не хотів програвати. Тому матч вийшов доволі веселим, але цю перестрілку з рахунком 5:4 виграв «Атлетік».
ФК «Земан» - «Тріумф Ярославичі»

Найцікавіший матч 7 туру з огляду на турнірне становище. У цій грі вирішувалося, хто залишиться серед лідерів. Ще у першому таймі Вишневський оформив хет-трик у ворота «пивоварів», які зуміли зібратися та майже зрівняти рахунок. Але під кінець гри Третяк встановив остаточний рахунок зустрічі – 2:4. Перемога дозволила команді з Рівненщини наблизитися до лідера, маючи гру в запасі.
«ALL-PARTS» - «Сенкевичівка»

Ще один матч, в якому фаворит був очевидним. Попри те, що «ALL-PARTS» були без свого найкращого бомбардира Богдана Гладуна, вони без проблем розгромили останню команду чемпіонату – 7:2.
А Гладуна замінив Назар Сеник, відзначившись покером.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus