USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фантазії дітей про зиму презентували у Луцьку

24 Грудня 2013 19:26
Загальноміська виставка художніх робіт «Зимова фантазія» відкрилася у Центральній бібліотеці для дітей.

Снігова Королева, Дід Мороз, Снігуронька, Сніговики, веселі дитячі розваги на катку, новорічні дзвоники, звірятка, іграшки – такою бачать зиму діти, які брали участь у конкурсі малюнків, організованому Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Участь у ньому взяла 181 дитина віком від 8 до 15 років. Переможців конкурсу визначали у трьох вікових категоріях. Також організатори відзначили роботи, які, на їхню думку, виявилися найоригінальнішими.

Про своє захоплення розповіла учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №11-колегіум Катерина Счастна: «Я ткала картинку на виставку «Зимова фантазія». На ній зображено церкву та хатинки взимку. Мені подобається творити такі малюнки.

Переможниця конкурсу у І віковій категорії учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №11-колегіум Ангеліна Стадницька розповіла: «Я намалювала ведмедика з вежею та горобчика. Мене вчить Ольга Вікторівна. І найбільше я люблю малювати ведмедиків».

У І віковій категорії (від 8 до 15 років) І місце здобула учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №11-колегіум Ангеліна Стадницька, ІІ місце – учениця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 Анна Кобзар, ІІІ місце – учень загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Максим Савонік.

ІІ вікова категорія (10-12 років): І місце – учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №10-професійний ліцей Маргарита Ермейчук, ІІ місце – учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №11-колегіум Анастасія Мацюк, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів №23 – Діана Мельник.

ІІІ вікова категорія (13-15 років): І місце – учениця загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Ірина Кузьмич, ІІ місце – учениця спеціалізованої школи №5 – Ольга Гой, ІІІ місце – учениця ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – Іванна Собків.

Також за оригінальність робіт дипломами та подарунками відзначені: учень ЗОШ І-ІІІ ступенів №22-ліцей Луцької міської ради Ярослав Ходаніч, учениця ЗОШ І-ІІ ступенів №7 – Олександра Подолець, учениця загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №11-колегіум Катерина Счастна.

Переможців нагородили дипломами та цінними призами, а всі учасники конкурсу отримали солодкі подарунки від «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus