USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Любомлі відкрилася виставка світлин Миколи Зінчука

7 Квітня 2017 08:00
Презентація виставки «На старих фотографіях всі молоді…» Волинь і краяни на світлинах фотокореспондента газети «Волинь-нова» Миколи Зінчука з нагоди його 70-ліття, відбулась у Любомльському музеї 6 квітня, повідомляє Кордон.

“Кілька фото із відкриття виставки, присвяченої творчості непересічної та відомої особистості, фотокореспондента “Волинь-нова” Миколи Зінчука. Любомльський музей зібрав сьогодні односельчан та колег, шанувальників високого таланту майстра художньої фотографії, який любив життя, людей і фіксував найкращі моменти дійсності за допомогою чарівного фотоспалаху”, – йдеться у дописі Юлії Хвас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus