USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

2-метрову «гору» у центрі Луцька таки розібрали

13 Листопада 2014 14:00
Величезну купу із землі та каміння, що знаходилась на прибудинковій території на вулиці Кривий Вал, 23, все ж ліквідували

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у одному із дворів в центрі Луцька «виросла» так звана «гора» із землі, що, до того ж, поросла півтораметровими бур’янами. Зі слів мешканців, саме таким чином комунальники вирішили проблему зі стіною, що з гуркотом упала два роки тому. Величезний насип утворився через те, що робочі не вивезли із прибудинкової території «зайву» після ремонту стіни землю.
Проблема залишалась «каменем спотикання» між містянами та комунальниками протягом тривалого часу.

Однак, у другій половині жовтня цього року остогидлий насип таки стали розбирати.


Зі слів, мешканки будинку, у дворі якого і красувалася «круча», Тетяни Дацишиної, яка, до того ж, протягом тривалого часу обіймала посаду інспектора волинської громадської організації «Захист прав споживачів», зайву землю почали вивозити у середу, 5 жовтня.
«Землю вивезли працівників ЖКП № 3, однак це повинен був зробити пан Кугаєвський, який її сюди й привіз. До того ж на місці гірки залишилась цегла й бетон. Хто це буде розбирати? А ще ж треба розрівняти грунт!», - обурюється міська активістка.

Також пані Тетяна наголосила, що у будинку, що на вулиці Кривий Вал, 23 тиждень тому почала відходити стіна.

«Саме біля цієї стіни знаходиться сушка для білизни однієї жінки поважного віку. А якщо стіна колись впаде їй на голову?» - продовжує лучанка.
І, хоч комунальники працюють над ліквідацією проблеми, на думку заповзятою містянки, цього недостатньо. Вона обурюється, мовляв, начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький знайшов «винуватця свята» - колишнього очільника фірми «Луцьтехнобуд» Олега Кугаєвського, однак, вплинути на останнього, буцімто, не може ніхто.

Натомість, начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький щиро дивується таким скаргам пані Дацишиної, адже «яблуко розбрату» - насип із грунту, комунальники нещодавно ліквідували.

Та й Олегом Кугаєвським, зі слів головного комунальника міста, жодних проблем наразі немає:

«Щойно розмовляли із Кугаєвським. Він наголосив, що оплатить усі необхідні роботи – зроблені й ті, що треба виконати. Хоча, як на мене, там уже чистота й порядок. Якщо пані Тетяні ще щось не так – ми ліквідуємо це до наступної середи. Тобто, уже наступного тижня усі роботи на Кривому Валі, 23 завершимо», - пообіцяв Іван Кубіцький.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Петро Показати IP 13 Листопада 2014 14:52
Таня Дацишина стала ще красивішою.
Мик до Петро Показати IP 14 Листопада 2014 01:07
І ще набагато дурнішою та маразматичнішою, ч*о ходяче а не жінка
23 Показати IP 13 Листопада 2014 15:00
новини з балкону - супер ! )))))))))
Анонім до 23 Показати IP 13 Листопада 2014 15:11
Так! Вчіться писати новини з балкону (П.С. Не з балкону, а з даху)
Факт Показати IP 13 Листопада 2014 16:44
Якби таких як пані Тетяна було більше той держиморди зналиб за що отримують зарплату. Кубіцький, звертатись:-"якщо... ще щось не так" можеш до своєї жінки, а не до людини, яка займає активну громадську позицію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus