USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Батальйон «Азов» звільнив місто Новий Світ

29 Липня 2014 13:03
Батальйон "Азов" звільнив місто Новий Світ під Донецьком. Про це на своїй сторінці в мережі написав прес-секретар батальйону Ігор Мосійчук.

"Сьогодні вночі і зранку точились позиційні бої між батальйоном "Азов", 39 батальйоном територіальної оборони та угрупуванням терористів, яке знаходилось в місті Новий Світ. В результаті бою на цю хвилину місто Новий Світ знаходиться під повним контролем батальйону "Азов" та українських військових. Колона терористів вийшла з міста і маневрує в околицях", — повідомив він.

Зі слів Мосійчука, терористи застосували проти українських силовиків системи залпового вогню "Град" та міномети. Він нагадав, що в Новому Світі знаходиться Старобешівська ТЕС. Наразі вона перейшла під контроль українських сил.

"Втрат серед українських вояків, бійців батальйону "Азов" немає", - резюмував прес-секретар батальйону. Нагадаємо, у складі батальйону "Азов" є лучани.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що українські бійці звільнили місто Попасна, Сєверодонецьк, Соледар, Рубіжне, Дзержинськ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гість Показати IP 29 Липня 2014 15:16
і так кілометр за кілометром витиснемо та винищимо всю колорадську ватну погань. Слава Україні!
Джулія Показати IP 29 Липня 2014 22:21
Це чудово! Але хотілося б, щоб місто з однойменною назвою в Криму теж було вільним від рашківської нечисті...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus