USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бюджет Луцька 2015 готуватимуть по-старому

11 Листопада 2014 10:43
Бюджет міста на новий рік практично не буде відрізнятися від минулорічного, – заявив Луцький міський голова. Окрім того, в міськраді подумують, звідки наповнювати казну.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 11-го листопада.

«Говорити про бюджет Луцька на 2015-й рік - поки складно, конкретики ще немає. Втім можу сказати, що він буде формуватися на нових засадах, однак ми його готуємо по старих підходах. Тому він практично не буде вирізнятися від минулорічного бюджету з точки зору виділення коштів на ті чи інші об’єкти. Також я звертаю увагу, що 99.9% звернень до мене – усе «дай», але наповнювати бюджет чимось треба», - розповів Луцький міський голова та дав завдання своєму заступнику Ларисі Соколовській, аби вона звернула увагу на дохід міста від податку на землю, мовляв, у цій сфері є потенціал.

Окрім того, Романюк зауважив, що наповненню міської казни заважає «бюрократична машина». Він повідомив, що ще в травні розпочався аукціон із оренди і продажу земельних ділянок, втім, бюрократичні процедури тривають досі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Це як? Показати IP 11 Листопада 2014 11:30
він буде формуватися на нових засадах, однак ми його готуємо по старих підходах???????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus