USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Челсі Клінтон вступилася за молодшого сина Трампа

24 Січня 2017 10:07
36-річна дочка колишнього президента США Біла Клінтона заступилася за молодшого сина Дональда Трампа, 10-річного Беррона.

Схоже, їй стало шкода хлопчика, який через президентство свого батька Дональда опинився в центрі уваги та став мішенню для кпинів у соцмедіа, пише Українська правда. Таблоїд.

Недоброзичливці присікалися до поведінки Беррона на інавгурації та його буцімто "відсутній" вигляд.

Челсі, яка, як ніхто, розуміє, як нелегко бути "першою дитиною країни", звернулася до людей у Twitter.

"Беррон Трамп, як і кожна дитина, заслуговує на шанс бути дитиною. Захищати кожну дитину також означає протистояти політиці президента Сполучених Штатів, яа завдає дітям шкоди", - написала Клінтон.




Нагадаємо, Беррон Трамп нещодавно став об’єктом інтернет-розслідування – блогер зробив припущення, що в хлопчика аутизм, і, в якості доказу, скомпілював фрагменти відео, на яких він виглядає втомленим і поводиться дивно.

Меланія Трамп, пригрозивши блогерові судом, змусила його видалити ролик та принести офіційні вибачення.

Користувачам мережі здалося потішним, що під час інавгурації Трампа його син вирішив погратися з однорічним племінником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Січня 2017 10:12
що ви хочете від 10-річної дитини ?
Анонім до Анонім Показати IP 24 Січня 2017 12:45
Все просто клинтон получила гарантии безопасности, и фонд не тронут,плакали денги пинчука,эта коренная лучанка(ж——а) всех сдаст

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus