USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Чи готові дорожники Волині до снігопадів

27 Жовтня 2014 11:40
На Волині готуються до розчищення доріг від снігу. Техніка облавтодору готова на 84,5%, а ось філії пальним ще не запаслися.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гучика сьогодні, 27 жовтня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ облдержадміністрації Володимир Банада, комунальники області планують залучити на розчищення вулиць та доріг 90 одиниць комунальної та спецтехніки. Також комунальні заклади заготовили 30 тисяч тонн піщано-соляної суміші.

До зими готується і ДП «Волиньоблавтодор». Так, на підприємстві з урахуванням торішніх запасів готово 22 тисячі тонн суміші: піску - 82% від потреби, а технічної солі - 66% від потреби.

З приводу техніки, то в загальному, звітуються дорожники, до зими готово 84,5% техніки: 38 піскорозкидачів, 5 солерозподілювачів, 8 роторних снігоочищувачів, 34 навантажувачі, 36 автогрейдерів та 49 одиниць іншої снігоочисної техніки. Загалом, з 275 одиниць техніки, які планують залучити для розчищення доріг Волині, 41 перебуває в ремонті, а ще 21 - непереобладнані. Щоб повністю підготувати всі машини облавтодору потрібно ще придбати 256 шин, 90 акумуляторів, 650 технічних пластин, 300 ножів грейдерів.
В ОДА додають: стурбованість викликає той факт, що філії зовсім не забезпечені 10-денним незменшуваним запасом паливно-мастильних матеріалів.

Що ж до майданчиків для відстою великогабаритного транспорту під час ускладнення метеорологічних умов, то таких передбачено - 33. Їх місце розташування вказане на сайті Укравтодору.

ЧИТАТИ ЩЕ: МИ ЦЕ БАЧИЛИ: ЯК ВОЛИНСЬКІ ДОРОЖНИКИ ДОЛАЮТЬ НЕГОДУ. РЕПОРТАЖ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus