USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи потрібні Луцьку депутати, які працюють тільки під час стабільності?

9 Квітня 2014 11:10
Майже 4 місяці депутат Луцької міської ради не виконував своїх обов’язків. Йдеться про лідера нещодавно створеного під час революційних подій Правого сектора Волині, екс-бютівця Павла Данильчука.

Про це він заявив у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» в програмі «Луцький депутат» вчора, 8 квітня. Звітуючись про депутатську діяльність він зізнався, що з часу Євромайдану практично не виконував свої депутатські обов’язки, не спілкувався з виборцями, чого й не приховує.

«Останні 4 місяці був на Майдані. Ми досягли попередньої перемоги. Буде стабільність в країні – буду активно працювати», - повідомив він.

Утім, про стабільність в країні наразі говорити не доводиться. Варто відзначити, що Павло Данильчук таки був присутній на останній сесії Луцькради, бо там розглядали «принципово важливі питання», одне з них - затвердження плану зонування міста.

З приводу ж депутатських запитів, які він озвучував у сесійній залі, прикладів депутат не зміг назвати. «Не можу пригадати тематику запитів. Вони стосувалися Старого міста, забудови, діяльності окремих підприємств», - повідомив він.

Натомість на запитання ведучої, чи зрозумів він до кінця повноваження депутата органів місцевого самоврядування, відповів, що ні. Зате дечому навчився, поки є депутатом.

«Питань дуже багато, не з усіма добре знайомий. Можу сказати, що депутатська діяльність збільшила рівень знань і орієнтованості», - повідомив він.

Депутат пообіцяв, що вже «активно розпочне працювати». А оцінку його роботи дасть виборець. Але чи потрібні Луцьку депутати, які працюють тільки під час стабільності?

Довідково:

Данильчук Павло Петрович народився 30 червня 1985 року в селі Торговиця Млинівського району Рівненської області. У 2007 році закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Політологія» та отримав ступінь «магістра». З 2003 року працює у громадських організаціях міста Луцька та Волинської області. 2010 року обраний депутатом Луцької міської ради за списком партії «За Україну!» (ліквідована, увійшла до складу «Фронту змін»). З листопада 2011 року - член партії «Фронт змін»(ліквідована, увійшла до складу ВО «Батьківщина»). 19 липня 2013 року був прийнятий до лав ВО «Батьківщина». 26 лютого 2014 року покинув лави фракції «Батьківщина» Луцької міськради. Голова постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ау Показати IP 9 Квітня 2014 11:25
депутат - а стаж то йде. А він собі в комуфляжі бігає. Навіщо за нього голосувати? Всі в правому секторі ледарі, і нічого крім як покричати не вміють.
Валік Показати IP 9 Квітня 2014 11:30
Чмошнік і вискочка. Паша, запам'ятай - "Месть - это блюдо, которое нужно подавать холодным". Ну ти поняв...
Вася з Гнидави до Валік Показати IP 9 Квітня 2014 12:49
Я тоже пойняв. То всьо м*даки.
Вільна Волинь Показати IP 9 Квітня 2014 11:38
Нарешті! Пройшла революційна ейфорія, люди відчули на собі ще важче ярмо ніж було до цього і під цим тиском в них почали відкриватись очі на пройдисвітів з мандатами. Ще місяць-три і Павліку усім Луцьком куплять квиток в один кінець до Млинова з депортацією з Луцька пожиттєво.
лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 11:46
Робін Гуд хрєновий! Це ж треба так не хотіти робити фізично нічого, тільки ходити по кабінетах і начальників виганяти! Хоч би сам що вмів - а то політолог те саме що в народі кажуть "губошльоп", гроші нам на роботі урізають, а йому то хтось платить!
лучани Показати IP 9 Квітня 2014 12:09
ПС молодці. Виводять на чисту воду сепаратистів та злодіїв. Тому так чиновницько-мєнтовська мафія верищить,бо працювати на зарплату не привикли.
Лучанин до лучани Показати IP 9 Квітня 2014 22:45
ти якого милого паша представляєшся під ніком "лучани". Тебе с**у і тут впізнали.
я Показати IP 9 Квітня 2014 12:35
да уж точно , работу не исполняет, а зарплату получает депутатскую? Я вообще, никак не пойму. если бы мы с вами не вышли пару раз на работу, что бы было, а депутатам гребаным за их Зарплату можно не ходить на работу!!! Вот интересно, это можно как-то изменить?
Юля до я Показати IP 9 Квітня 2014 13:28
депутати працюють на громадських засадах - безкоштовно. як Волинської обласної ради, так і в Луцькій міській раді!
неробі Показати IP 9 Квітня 2014 13:03
За що жив, нероба?
Питання Показати IP 9 Квітня 2014 13:06
А чому Данильчук Павло ще не в армії? Він що косар?
пашулик до Питання Показати IP 9 Квітня 2014 22:46
коментар було видалено
козюра Показати IP 9 Квітня 2014 15:48
да да паша і мене бери в армію ато я вже трохи відсидівся тут втихаря пока тебе тут роздирають.ну ти поняв я як завжди трохи попіарюсь як на луцькому майдані потім відсижузь втихаря коли буде жарко і знов з романюком і булою займусь своіми справами,так що рішив ідти з тобою в армію!так щопишіть нам наші любі голосувальники в полон!
рівчанин Показати IP 9 Квітня 2014 18:47
Данильчук керує на Волині бо в Мллинові його всі посилають нахрін !!!!!
Марина Показати IP 9 Квітня 2014 20:45
І правильно роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus