USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чим Захарченко озброїв силовиків на Грушевського

8 Лютого 2014 11:25
Міністерство внутрішніх справ надало офіційний перелік спецзасобів, які використовували міліціонери на вулиці Грушевського.

Відповідний лист МВС надіслало на запит нардепа від Батьківщини Леоніда Емця, - пише Українська правда.




Згідно з даними МВС, при виконанні завдань з охорони громадського порядку, зокрема під час подій, що відбуваються на вулиці Грушевського в Києві з 19 січня працівники органів та підрозділів МВС екіпіровані відповідно до постанови Ради Міністрів Української РСР № 49

засобами індивідуального захисту (протиударні шоломи, бронежилети, комплекти захисту рук та ніг, протиударні щити);

засобами активної оборони (гумові або пластикові кийки, наручники, електрошокові пристрої, балончики з препаратами сльозоточивої та дратівної дії, ручні газові гранати, патрони і пристрої для них вітчизняного виробництва, споряджені гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії).

Окрім того "для групових порушень громадського порядку та масових заворушень особовий склад забезпечений протигазами, світлошумовими гранатами, димовими гранатами, водометами, бронемашинами та іншими транспортними засобами".

"Під час зазначених вище подій працівники міліції та військовослужбовці внутрішніх військ не озброєні та відповідно не застосовували табельну вогнепальну зброю чи (або) снайперські гвинтівки", - наголосили в МВС.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Лютого 2014 11:56
а як тоді металева куля, яка призначена для примусової зупинки транспортних засобів, попала в груди Нігояна ? і чи дозволено використовувати водомети за мінусової температури ? чи дозволено кидати світлошумові гранати у натовп та стріляти будь-якими кулями вище пояса?
Роман до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Лютого 2014 12:33
Чи дозволено захоплювати адмінбудівлі, чи дозволено кидати коктелі Молотова у працівників міліції, чи дозволено кідати каміння у працівників міліції...??? "розумники" плеат...!!! Подивився б я на дії міліції, у подібній ситуації, коли б президентом була Юля або ця "трійка"...:)
Беркут Показати IP 8 Лютого 2014 12:58
Там і озброювати нікого не треба. Ще тиждень-два і самі собі руки-ноги-голови повідриваєте. І тільки списувати будете що вам знову тітушки-провокатори-злочинна влада підсунули вибухівку.
нелучанину Показати IP 8 Лютого 2014 13:17
Боснію і Герцоговину бачив? Подивись.
Оля до нелучанину Показати IP 8 Лютого 2014 17:49
Там безробіття майже 45%, а в нас набагато меньше і у нас таке вичворяють?! А де посли ЄС та США?:) Там протестувальників і газом і гумовими кулями луплять і мовчить "спільнота" проти типу порушень "мирних" мітингувальників!:)
Анонім до Оля Показати IP 9 Лютого 2014 00:16
А нафіга Європі країна з якої нічого не "поиметь".
Всезнайко Показати IP 8 Лютого 2014 14:07
Ось якби їх озброїли гумовими фалоімітаторами то я також би приїхав.
Віка до Всезнайко Показати IP 8 Лютого 2014 16:04
У ГЄйропу їдь, там таких повно!:)
АУМДПЛ Показати IP 8 Лютого 2014 18:44
Нехай пояснить чому беркутівці кидали коктелі молотова в натовп, підтверджено відеофотоматеріалами, стріляли по журналістах, підтверджуючи свою 100% деградацію затримували перших хто попався під руки і на підставі одних рапортів звинувачували в скоєні тяжких злочинів.по звірскі били беззахистних, - че злочини проти власного народу, бог цього не прощає.
666 Показати IP 8 Лютого 2014 19:19
Захар может озброиты теперь только памперсами.Это нужно быть такой уе..ку что бы создать военное формирование в Киеве за пару месяцем.Да тупень от обкуренный.Сколько людей в Украине умеют держать оружие сколько принимало участие в боевых действиях?.Это х..ва туча людей .Которые дают пи..ы на улицах мусорам.А куда смотрела 7-ка..в письки праституток в саунах и квартирах...а тут просто их поимели.Стрельба просто страшная ,строй при атаке разваливается.Ребята еще пол года по трнируются в Карпатах Крыму и навалят СБУ.Те тоже письки и сиськи постоянно контролируют.Русо_путин обосрался когда ФСБ привезли новый НАШ состав мОЛОТОВА,Менты просрали улицу просрут и все чтоим доверил как они говоря на жаргоне ДЕД...У которого отсыыхает рука и трусятся ноги.Проклятия дошли до адресата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus