USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розповіли про «шлюборозвідний процес» з комунальниками-окупантами

9 Квітня 2014 17:36
Волинські комунальники не можуть поділити приміщення з управлінням містобудування та архітектури облдержадміністрації.

Про це під час засідання постійної комісії з питань майна поінформував начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Юрій Казмірук.

«Коли у січні 2013 року головне управління містобудування, архітектури та ЖКГ розформували в два структурних підрозділи – департамент і управління, за нами закріпили 182 квадратних метрів. Минув той «шлюборозвідний» процес, але з того часу я ніколи не мав доступу до цих приміщень. Там «самозахватом» працює структурний підрозділ департаменту ЖКГ», - бідкається обранець громади.

Тож, зі слів депутата, виникла колізія. Він стверджує, що йому надходять квитанції та рахунки за оренду цієї площі, однак потрапити до приміщення – зась.

«Я там не жив і не працював. Там сидять чужі люди, а заборгованість з січня змушений платити Казмірук. Мені що, судитися з ними?» - додав народний обранець.

Утім, депутат облради Святослав Кравчук порадив звернутися до голови ОДА Григорія Пустовіта й чітко розповісти останньому про проблему.

«Він зробить перерозподіл коштів, які вираховують з однієї «кишені». Таким чином це питання урегулюють. Я не думаю, що потрібно судитися двом структурними підрозділам, що підпорядковані одній особі», - резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
він Показати IP 9 Квітня 2014 17:58
це найважливіше питання яке Казмірук вирішив винести на комісію, бред.
ЙОВАН Показати IP 9 Квітня 2014 18:26
Да серйознІ проблеми в ОДА
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2014 21:37
Казмірук не обранець громади, а працівник органу виконавчої влади...
Ромікс до Всезнайко Показати IP 10 Квітня 2014 08:20
Він взагалі дивний дядько. Будучи головним архітектором міста- старався зробити все, щоб нічого не робити. 100% службовець держави
рух до Ромікс Показати IP 10 Квітня 2014 10:13
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus