USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку хочуть ліквідувати управління містобудування та архітектури

18 Серпня 2016 10:55
Реорганізувати управління містобудування та архітектури, а також збільшити штат виконавчих органів міськради на 18 одиниць пропонують у мерії.

Про це йшлося під час спільного засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови та постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 18 серпня.

Депутатам пропонували внести зміни до рішення про департамент муніципальної поліції Луцької міської ради та про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Як пояснив перший заступник міського голови Тарас Яковлев, у проекті рішення йдеться про ліквідацію управління містобудування та архітектури і створення департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини. Для більшої ефективності роботи відділ охорони культурної спадщини, який очолює Петро Троневич, переведуть у структуру новоствореного департаменту і збільшать статус керівника цього відділу. Окрім цього, пропонують збільшити кількість штатних одиниць апарату виконавчих органів міськради з 522 до 540. Так, на 10 одиниць збільшать департамент муніципальної поліції і на 8 – департамент «Центр надання адміністративних послуг». Це зумовлено збільшенням кількості послуг, які надає ЦНАП. Зі слів посадовця, нові штатні одиниці не проїдатимуть, а навпаки наповнюватимуть бюджет – працівники муніципальної поліції наповнюють міський бюджет, пишучи протоколи про адміністративні правопорушення, а ЦНАП надає платні послуги.

Тарас Яковлев також зауважив, що щодо керівництва управління містобудування та архітектури «прийматимуть кадрові рішення».

Члени комісій рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 18 Серпня 2016 11:15
Ліплять горбатого до стіни аби продати посаду головного архітектора!!!
аватар Показати IP 18 Серпня 2016 11:36
Всі гроші на ато і посвідченя.
Правда Показати IP 18 Серпня 2016 11:57
Все, що затівається є помстою за професійну позицію і невиконання забаганок чинуш, депутатів та олігархів місцевого пошиву. Ця є грубим порушенням ЗУ "Про архітектурну діяльність", "Про охорону культурної спадщини", відповідних постанов КМУ "Про структуру органів...", "Типового положення ",і т. д. і т. п. Політично - недалекоглядний крок ...
...закон не писаний Показати IP 18 Серпня 2016 13:04
О, то є дуже цікаво, я би сказав, навіть, інтересно. Хоч зараз лучани почують хто є ху... в Луцькій сільраді. А роздруківка голосування ше тільки додасть інтриги, бо спливе інфа і по депутатах. А там дивись і по стражах закону тоже - і будиночки, і ларьочки, і підвальчики, і рекламні щити, і співзасасновники, і земелька. А народ жде - не діждеться. Активісти інтересуються. І прокурор тоже інтерес проявить. Ото сміху буде !
До 123 Показати IP 18 Серпня 2016 16:00
Згідно із ЗУ "Про архітектурну діяльність" призначення на посаду головного архітектора міста має бути після погодження кандидатури Спілкою архітекторів України, в даному випадку її волинською організацією. То, так до відома і Романюка, і Козюри і іже таких самих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus