USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутата Луцькради обмежили в часі - встав і вийшов

4 Квітня 2014 16:12
Депутат Луцької міської ради покинув засідання профільної комісії, звинувачуючи голову комісії й членів у тому, що не дають йому висловлювати свою позицію.

Засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту відбулося сьогодні, 4 квітня.

Під час розгляду звернень лучан між депутатами виникла тривала дискусія. Опісля члени комісії вирішили скоротити час виступу та проголосували за регламент виступу – 3 хвилини.

Член комісії Анатолій Бірюков поскаржився, що до такого рішення усі могли вільно висловлюватися, а тепер ні, що не дозволяє йому в повному обсязі розповісти про своє бачення.

Анатолій Бірюков покинув засідання комісії, мовляв, йому не дають достатньо часу, щоб висловлювати свою позицію під час розгляду другого звернення лучанина із семи, які мають обговорюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 16:16
Язиком працювати теж важко. Пішов лопатою попрацювати, це ж набагато легше.
Джулія Показати IP 4 Квітня 2014 16:25
Фото гарне. Досконало відображає напружені будні луцьких депутатів.
Сірьога Показати IP 4 Квітня 2014 16:31
ото привикли свої язики кругом пхати, а ними лизати усе, що підставляють, атут , бачи ш но - не дали слова. Позбавитидепутатського мандата, кщо ен хочу працювати й пішов з комісії!
депутат Показати IP 4 Квітня 2014 20:03
Бірюков - п**дун. Він по будь-якій справі бере слово і довго жує мочалку. Остогид своїми "виступами". А п**дун №1 - Осіпов. Якби не ці два типи, сесії міськради завершувались би в 15-нуль-нуль. Невже, ******, люди не можуть подивитись на себе зі сторони?!
Анонім до депутат Показати IP 4 Квітня 2014 20:20
ааа ппоговорить итить.)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus