USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати облради знову хочуть на сесію

10 Грудня 2013 07:00
Позачергова сесія Волинської облради продовжить роботу 11 грудня.

Так, обранці громади розглядатимуть наболіле питання "Про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом" та інші, - інформує прес-служба облради.

На сесію запрошені: народні депутати України VIІ скликання від Волинської області, заступники голови ОДА, які не є депутатами облради, керівники управлінь та відділів ОДА, голова Апеляційного суду Волинської області, голова Господарського суду Волинської області, голова Волинського окружного адміністративного суду, голова Луцького міськрайонного суду Волинської області, прокурор області, начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області, начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області, начальник головного управління Міндоходів у Волинській області, начальник головного управління юстиції у Волинській області, міські голови (міст обласного значення), голови районних рад та РДА, керівники окремих обласних установ, партійних та громадських організацій, а також представники ЗМІ.

Сесія відбудеться о 10:00 у залі засідань обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
знаю Показати IP 10 Грудня 2013 09:36
Гузю "трибуна" потрібна і єфір Аверсу для пропаганди, бо майдан вже не такий дієвий, а "бульбашку" треба виправдовувати!:) А хто Аверсу платить за єфіри? Точно знаю, що не рада, то якого "милого" вони транслюють сесії? Величко такий "ідейний" став - не вірю! За безоплатно він не "ворушиться"!!! Працівники Аверсу кажуть, що за роботу на сесії їм не платять... то що це?!:)
небайдужий пропонує Показати IP 10 Грудня 2013 11:21
Нинішня ситуація в Українському суспільстві викликана тим що президент має аж надто богато повноважень . . Це ненормально , щоби все залежало тільки від однієї людини . Тому пропоную депутатам облради виробити звернення до верховної ради " про формування та повноваження найвищих органів державної влади згідно норм Конституції 2004 року ". Щоби Влада в Україні не була будь ким узурпована _ краще хай буде парламенсько президенська форма правління у нашій державі .
Анонім до небайдужий пропонує Показати IP 10 Грудня 2013 14:16
Вт спите, пишучи це, чи ви такай наївний?! де ви бачили, щоб цей склад обласної ради прийняв таке звернення?! Та Климчук зі шкіри вилізе(а про Му-Му Войтовича взагалі не кажу), щоб цього не сталося - у нього ж "Мій Президент"(тільки ще не витягує вперед руку і не кричить "Хай"...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus