USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати відкликають голоси під законами 16 січня, серед них - волиняни

10 Грудня 2014 14:31
Масово відкликають свої голоси під диктаторськими законами депутати, колишні регіонали, аби отримати керівні посади в комітетах. Наразі вже відкликали 22 депутати, серед них волиняни: Сергій Мартиняк, Ігор Єремеєв і Степан Івахів. Про це нашим колегам з "Української правди" повідомили у Верховній Раді у відповідь на інформаційний запит.

Вже після виборів, свої голоси відкликали троє, двоє з них обралися до нового парламенту. Михайло Поплавський подав заяву про відкликання голосу лише через 10,5 місяців - 1 грудня цього року. Поплавський в цьому скликанні претендує на керуючу посаду в комітеті освіти і науки – секретаря комітету.

Після виборів також голос відкликав Віктор Развадовський – 10 листопада цього року. Він отримав також керуючи посаду в комітеті з питань податкової та митної політики - заступника комітету.

Не пройшов до Ради цього скликання, але відкликав свій голос 21 листопада Михайло Опанащенко.

Колишній "регіонал" і представник Януковича в минулій Раді Юрій Мірошниченко також відкликав свій голос. Але заяву подав лише 16 вересня цього року.

В жовтні свої голоси відкликали Володимир Литвин, Ігор Єремеєв і Степан Івахів.

З нинішніх депутатів голоси відкликали також Сергій Мартиняк, Валентин Ничипоренко, Владислав Атрошенко, який претендує на керуючу посаду заступника голови Комітету з питань транспорту.

В день голосування свій голос відкликав нинішній член БПП Григорій Заболотний. Нині він претендує на керуючу посаду заступника голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Нинішній депутат Сергій Лабазюк відкликав свій голос в серпні, а тепер претендує на посаду першого заступника голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Водночас Віталіна Дзос подала заяву з проханням зарахувати її голос "ЗА".

Пропонуємо повний список колишній депутатів, які відкликали голоси за диктаторські закони:



Водночас у ВР наголосили, що Законом України "Про Регламент Верховної Ради України" не передбачено зміни результатів голосування народних депутатів України".

"Так, у статті 47 цього закону зазначено, що голосування здійснюється народним депутатом особисто за допомогою електронної системи в залі засідання Верховної Ради України", - додали у ВР.

Як відомо, під час голосування за розподіл комітетів Юрій Луценко оголосив поправку, згідно з якою депутати, які голосували за диктаторські закони 16 січня, не отримують керівні посади у комітетах. Проте спікер ВР Володимир Гройсман цю поправку в закон не включив.

Вранці у вівторок депутати включили до порядку денного постанову про щодо позбавлення регіоналів, причетних до голосування законів 16 січня, керівних посад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
опа Показати IP 10 Грудня 2014 14:36
Яка дрібниця) Хамелеони!!!
балакун Показати IP 10 Грудня 2014 14:39
Голос зворотньої сили немає, як і закон! Все потрібно робити вчасно. А ці "наші волиняки" під будь-яку сопілку будуть співати, тільки б їх д*пи не чіпали.
Андрій Показати IP 10 Грудня 2014 14:49
Не пропанає! Гадом буду не забуду!
Волинь Показати IP 10 Грудня 2014 15:01
Депутатів-перевертнів треба горнути бульдозером аж у Чорне море, до кацапських акул. Ці гн*ди будуть завжди брехати.
журналіст з Володими Показати IP 10 Грудня 2014 15:42
Відкликання голосів....Ну що ж суд буде брати це до уваги. Знаєте це як явка з повинною ( Приміром за відповідною Ст. КПК - пожиттєвий термін , а так- ну десь рочків на пятнадцять потягне! Зробив злочин, розкаявся. Але розкаяття не знімає провини. Тільки дещо помякшує.
Так до журналіст з Володими Показати IP 10 Грудня 2014 15:54
Щоб Ваші слова ,да Богу в вуха.
я Показати IP 10 Грудня 2014 15:55
Мартиняк відкликає голос через девять місяців??? ганьба, пізно, не допоможе!!!!!!!
Лікар до я Показати IP 10 Грудня 2014 19:02
А до Єрємєєва ще довше доходило, що треба відкликати свій голос за диктаторські закони Януковича, за які він азартно голосував в обнімку з братами-регіоналами. *******!
дійсно до Лікар Показати IP 10 Грудня 2014 19:54
Довге волосся заважає чути...
Євген до я Показати IP 10 Грудня 2014 19:54
І багато курників не допоможе.На коліна !...
дідо Показати IP 10 Грудня 2014 16:05
Відкликають голоси ? Та ж вони щебетали перед виборами, що не голосували за ці "диктаторські" закони !!! Може нашій трійці-депутатам до лікарів звернутись для проходження медичного огляду!!! ( в них з пам'яттю проблеми чи цього дня був понос ?).
віра до дідо Показати IP 10 Грудня 2014 16:18
100%!!!!! У всіх ЗМІ трубіли, що не голосували, а виявляеться брехня?!!
Прожитковий мінімум до дідо Показати IP 10 Грудня 2014 23:05
Якщо проаналізувати їх так звану політичну поведінку, то стає ясніше ясного: їм вже пізно звертатися до лікаря, вони хворіють безнадійно. Поцікавтесь в онкологічному диспансері про Єрємєєва - ситуація безнадійна... Але ніяк не вгамується, обкрадає державу наскільки можливо, наче на той світ все забере...
віктор Показати IP 10 Грудня 2014 16:26
та чхати вони на всіх хотіли...вони виборців як котят купили (декому правда нормально заплатили )і стали депутатами...так що тепер 1 кг борошна 1л олії і 1 кг крупи отримаєте лише через 4 роки...
ми до віктор Показати IP 10 Грудня 2014 16:30
ну це не зовсім так..дехто від мартиняка за голос і по 500грн отримував
Slavko до віктор Показати IP 10 Грудня 2014 23:12
Не тільки купили, але й обікрали. Той же Єремєй: вичистив касу торфобрикетного заводу в Маневицькому районі, 7 млн. грн - тю-тю, тобто обікрав своїх же виборців. А вони взяли тай знову обрали його до Верховної зради - хай краде далі
Ну і... Показати IP 10 Грудня 2014 16:51
При прийомі на посаду претендент має засвідчити елементарні знання щодо роботи. яку збирається виконувати. А депутати знають хоча б регламент? Я теж відкликаю свій підпис під тими законами (хоч я їх і не ставив. проте за наслідками це рівнозначно з їхніми відкликами)
НН Показати IP 10 Грудня 2014 17:57
человек - хозяин своему слову. Дал-забрал.
??? Показати IP 10 Грудня 2014 18:17
А в чому ті закони диктаторські? А які є не диктаторські? На те вони і Закони!!! Досить вже людям локшину на вуха вішати! Ви їх взагалі читали, чи просто зрозуміти нема змоги? Тепер тими законами будуть всі дірки затикати, аби нічого не робити і далі красти, красти і красти!
життя Показати IP 10 Грудня 2014 19:52
ПРОЩЕННЯ ГОПНІКАМ, ОБРАНИМ ПОЛІШУКАМИ НЕ МОЖЕ БУТИ!... Волиняки продали совість за подачки злодіїв. Сором !!!
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 21:12
Це "відкликання" голосів називається у свинячий голос. Голосування 16 січня руками у Верховній Раді стало іскрою розпалити пожар братовбивства по вулиці Грушевського і завершилося втратою Криму та війною в Донбасі. Теперішнє "відклиння" голосів уже нічого не значить і розраховане на легковірних.
правий сектор Показати IP 10 Грудня 2014 21:33
ми самі їх обераємо значить ми такі ж самі як вони і немає чого дивуватись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus